kalendar

April 18, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Pisanje i izrada projektnih prijedloga" - Udruženje poslodavaca Zenica

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

„BUDI KREATIVAN I TI“ – PROJEKAT KOJI JE PROBUDIO MAŠTU I IZAZVAO VELIKU PAŽNJU!

Agencija ZEDA u saradnji s preduzećem Fedi d.o.o. Zenica, pokrenula je ciklus kreativnih radionica koje će obilježiti mjesec april 2019. godine.
Srijeda, četvrtak i petak bili su dani rezervisani za pletenje, heklanje i slikanje jednim potezom, tkz. OSP slikanje (one stroke painting).
Edukator na radionici pletenja i heklanja na kojoj su učesnici naučili kako se pletu igračke, te kako se hekla, bila je gđa. Alma Pjanić, a na radionici koja se održavala u isto vrijeme slikati jednim potezom učesnike je naučila gđa. Jasminka Džinić.
Gđa. Jasminka Džinić nije naplatila svoje mentorstvo, te joj se ovim putem u ime svih onih koji su učestvovali na radionicama i u ime Agencije ZEDA, neizmjerno zahvaljujemo.
Sve radionice za učesnike su besplatne i za učešće je potrebna samo prijava.

Treba istaknuti da je našu ideju podržala gđa. Sabina Voloder-Strinić iz Sarajeva koja je putem medija saznala da realizujemo ove radionice, te je donirala nekoliko vreća vune koju ćemo iskoristiti pri sljedećim radionicama.Veliko hvala u ime cijelog kolektiva Agencije ZEDA gđi.Voloder-Strinić na ovoj donaciji i velikoj podršci.

Agencija ZEDA već sljedeće sedmice organizuje nove radionice. Pratite nas na www.zeda.ba ili na Facebooku stranici ZEDA  i prijavite se za učešće.
Veliko hvala sponzoru za repromaterijal FEDI d.o.o. Zenica bez kojeg ovo ne bi bilo moguće.
Vidimo se već sljedeće srijede na potpuno drugačijim radionicama!

Back To Top
X