kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

„BUDI KREATIVAN I TI!“- PRIJAVI SE ZA UČEŠĆE NA RADIONICI „USAVRŠAVANJE PRAVLJENJA NAKITA“/ZEDA

Agencija ZEDA poziva vas da se prijavite za učešće na novoj kreativnoj radionici koja se realizuje u okviru projekta „Budi kreativan i ti!“. Radio se o radionici „USAVRŠAVANJE PRAVLJENJA NAKITA“ koja je namijenjena onima koji su već naučili osnove nizanja, zatvaranje sajli, stavljanje kopči i rad sa iglom.

Ova radionica omogućit će učesnicima da nauče stavljati premosnice, kako napraviti nakit s više nizova, kako kombinovati metalne ukrase s poludragim kamenjem, te filigranski način pravljenja nakita.
Pozivamo sve one koji su već u svijetu kreativaca, perlica, iglica i kamenčića odnosno koji se već bave pravljenjem nakita ili su naučili osnove, da svoje znanje usavrše, te da nam se pridruže i nauče nešto novo.

Učešće na radionicama je BESPLATNO ali je prijava OBAVEZNA.

1. Edukator: Munevera Šut
2. Datum: 02. oktobra 2019. godine
3. Trajanje: 10:00 – 14:00

 

Radionica će se održati u prostorijama Agencije ZEDA (Poslovna zona Zenica 1, Zmaja od Bosne bb, II sprat- Impulsni kreativni centar).
Ovo je prilika da učesnici nadograde svoje znanje, usavrše vještine i stvore podlogu da hobi pretvore u posao.
Cilj projekta „Budi kreativan i ti“ je jačanje kompetencija i sticanje novih vještina.
Ovaj projekat finansira Agencija ZEDA, a projekat je podržan i od Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta.

Kontakt osoba u Agenciji ZEDA je Ajna Dedić, detaljnije informacije možete saznati na 032 449 – 412, a svoje prijave (ime i prezime, koliko godina imate, za koju radionicu se prijavljujete i broj telefona) šaljite na ajna@zeda.ba ili putem naznačenog broja telefona.
Rok za prijave je: 01. oktobra 2019. do 12:00 sati.

Back To Top
X