kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

BH. kompanije na Međunarodnom sajmu zaštite i sigurnosti na radu A+A 2023

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizira zajednički nastup bh. kompanija na prestižnom sajmu A+A ’23 koji će biti održan u periodu 24-27.10.2023. u Dusseldorfu, Njemačka. A+A je najveći i najznačajniji događaj u svijetu kada je u pitanju sigurnost i zaštita na radu, a održava se svake dvije godine u Dusseldorfu.

Više nego ikada, fokus je na zdravlju ljudi. „Ljudi su važni“, moto je sajma koji čiji značaj raste iz godine u godinu. Teme pandemije i higijene imale su centralnu ulogu na A+A 2021, zajedno sa najnovijim dostignućima u inovativnoj zaštitnoj opremi, ali i megatrendovi poput digitalizacije i održivosti, također su bili među ključnim temama na predhodno održanom sajmu.

Ove godine, na štandu Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore BiH, površine 63 m2, koji se nalazi u Hali 14 broj standa D04, bit će predstavljeno šest bh. kompanija: Zenko Zenica, Kuna Visoko, Dermal R Kotor Varoš, Mraz Pale, Neno Teslić i Tekstilna industrija Mostar.

Više informacija o bh. kompanijama koje nastupaju na sajmu A+A 2023 je u katalogu na sljedećem linku: https://komorabih.ba/wp-content/uploads/2023/10/Catalogue_AA_2023.pdf

 

 

Izvor: https://komorabih.ba/

Back To Top
X