kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Besplatna savjetodavna podrška za poduzetnike i obrtnike sa područja grada Zenice

Grad Zenica i Investicijska fondacija IMPAKT kroz program podrške razvoju poduzetništva „YEP inkubator poslovnih ideja“ osiguravaju besplatnu savjetodavnu podršku za poduzetnike i obrtnike sa područja Zenice, koja će biti dostupna za vrijeme trajanja stanja nesreće u Federaciji BiH odnosno dok budu dostupni programi za saniranje negativnih posljedica na poslovanje privrednih subjekata uzrokovanih COVID 19 pandemijom.

Savjetodavna podrška postojećim poduzetnicima i obrtnicima podrazumijeva podršku ekonomista, pravnika i drugih stručnjaka koji će, u saradnji i uz koordinaciju predstavnika Grada Zenica, pružati savjete, informacije i pomoć pri korištenju finansijske podrške koja je raspoloživa na različitim nivoima vlasti u BiH.

Svi poduzetnici i obrtnici sa područja grada Zenice koji su zainteresovani za savjetodavnu podršku za prevazilaženje negatvnih posljedica COVID 19 pandemije mogu svoj upit dostaviti putem e-mail adresa: masa.skrbic@zenica.ba ili info@impakt.ba. U tekstu mail-a odnosno prijavi je dovoljno da napišete Vaše ime i prezime, da dostavite podatke o Vašem obrtu ili privrednom društvu (naziv, adresu i ID broj), te kontakt detalje (broj telefona).

Kako bi se na adekvatan način oblikovao program savjetodavne podrške za postojeće poduzetnike i obrtnike na području Zenice, pripremljen je kratak upitnik kako bi se stekao uvid u najznačajnije potrebe za podrškom koje će privrednim subjektima omogućiti normalizaciju poslovanja ali i dalji rast i razvoj.

S tim u vezi, pozivaju Vas da ispunite upitnik i dostavite na naprijed navedene e-mail adrese najkasnije do 27.05.2020. godine. Odgovori će biti korišteni isključivo u gore navedene svrhe i dalje se neće distribuirati.

Back To Top
X