kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Bečelor stipendije Politehničkog instituta Worcester u Masačusetsu

Politehnički institut Worcester u Masačusetsu objavljuje poziv za stipendije namijenjene kandidatima koji se upisuju na prvu godinu studija u bilo kojoj dostupnoj oblasti na institutu. Stipendije sedodjeljuju za cijeli period studiranja.

 

OBLAST

Sve dostupne oblasti.

 

OPIS

Stipendije samo djelimično pokrivaju troškove studiranja, a kandidati su u obavezi da obezbijede ostatak sredstava. U ponudi je više vrsta stipendija. Stipendije za akademski uspjeh se dodjeljuju u iznosu od najmanje 20000 dolara, a stipendije za kandidate u stanju finansijske potrebe su u rasponu od 5000 do 25000 dolara, s tim što porodica kandidata treba da obezbijedi najmanje 22000 dolara (postoji mogućnost plaćanja u mjesečnim ratama). Osim stipendija, postoji i mogućnost angažmana u kooperativnim programima za napredne studente gdje mogu zaraditi od 21000 do 26000 dolara.

 

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati iz svih zemalja svijeta.

 

NAČIN PRIJAVE

Da biste se prijavili potrebno je da popunite onlajn aplikacionu formu za upis na željeni studijski program na: https://www.wpi.edu/academics/study?bachelor. Nakon toga, možete aplicirati za stipendiju na: https://cssprofile.collegeboard.org

 

ROK ZA PRIJAVU

1. februar 2020. godine

Detaljnije: https://www.wpi.edu/…/applying…/international-students.

 

Izvor: mladiinfo.me

Back To Top
X