kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Bečelor i postdiplomske stipendije Fondacije ACFE

Fondacija Asocijacije profesionalnih inspektora za prevare (ACFE) objavljuje poziv za stipendije „Ritchie-Jennings Memorial” namijenjene kandidatima koji su studenti računovodstva, poslovne administracije, finansija ili kriminalistike, a zainteresovani su za profesiju istraživanja prevara.

 

OBLAST

Računovodstvo, poslovna administracija, finansija, kriminalistika, istraživanje prevara.

 

OPIS

Stipendije se dodjeljuju u iznosima od 1000, 2500, 5000, i 10000 dolara, a uplaćuju se univerzitetu na kojem kandidati studira. Osim stipendije, kandidati mogu ostvariti pravo na članstvo u ACFE Studentskoj asocijaciji. Kandidati koji su prethodno dobijali ovu stipendiju i kandidati koji završavaju studije u 2020. godini se ne mogu prijaviti. Mogu se prijaviti kandidati koji su studenti osnovnih ili postdiplomskih studija.

 

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati sa svih akreditovanih univerziteta u svijetu koji su redovni studenti računovodstva, poslovne administracije, finansija ili kriminalistike.

 

NAČIN PRIJAVE

Da biste se prijavili popunite onlajn aplikacionu formu na: https://app.smarterselect.com/programs/60448-Acfe-Foundation.

 

ROK ZA PRIJAVU

30. januar 2020. godine

Detaljnije: https://www.acfe.com/scholarship.aspx

 

Izvor: https://mladiinfo.me/

Back To Top
X