kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

„Association Neurofeedback“– NOVI IZLAGAČ U SHOW ROOMU CENTRA ZA PODUZETNIKE I INVESTITORE AGENCIJE ZEDA

 SHOW ROOM „Centra za poduzetnike i investitore“ Agencije ZEDA postao je bogatiji za još jednog izlagača – Association Neurofeedback.

Association Neurofeedback je nevladina organizacija osnovana s ciljem nuđenja različitih programa i projekata za poboljšanje kvalitete života svih dobnih skupina. U Association Neurofeedbacku radi stručno i visokoobrazovano osoblje (psiholozi i psihoterapeuti) koje u provođenju terapija ima izvrsne rezultate sa hiljadama zadovoljnih članova u cijeloj BiH.

Misija ovog Udruženja je pružiti stručnu pomoć koristeći naučno dokazane protokole s ciljem postizanja vrhunskih rezultata.

U Bosni i Hercegovini su prisutni od 2013. godine i djeluju u pet gradova. Centralne prostorije Udruženja su u Livnu, a podružnice su u:  Sarajevu, Mostaru, Banja Luci, a od marta 2021. se nalaze i u Zenici, na adresi Bistua Nuova 5a, Radakovo.

Prve neurofeedback terapije na prostoru BiH urađene su još 2013.godine pod nadzorom Ankice Baković, certificiranog neurofeedback terapeuta, psihologa i EDP psihoterapeuta sa 18 godina kliničkog iskustva.

Od 2013. godine do sada kroz njihovu terapiju prošlo je već preko 8000 klijenata.

Neurofeedback je naučna terapijska metoda koja pomoću specijalnog aparata daje povratnu informaciju o aktivnosti mozga osobe. Pogodna je  za osobe s različitim disregulacijama mozga, a neurološka disregulacija se događa kada mozak koristi krive moždane valove, u krivo vrijeme, za krivi zadatak.

Kada dođete na trening sve izgleda vrlo jednostavno, smjestite se udobno u stolicu, tehničarka vas spoji na neurofeedback uređaj spojen sa ekranom i gledate u sadržaji koji sami odaberete po svojoj želji. Naime, odgovorna osoba vam posatavi elektorode na određena mjesta na tjemenu, pri čemu elektrode registruju električno izbijanje na površini kože te ih prenosi na ekran s kojim je spojen…

Terapija je individualna, tj. ovisi o neuroplastičnosti mozga osobe, te o problemu zbog kojeg dolazi, tako da ne može se unaprijed reći koliko ciklusa terapije će nekome biti potrebno. Dakle, neurofeedback treninzi imat će različit uticaj kod osoba koje imaju iste simptome.

Za više informacija posjetite stranice:

Web:  https://neurofeedbackcentar.com/

Facebook: https://www.facebook.com/neurofeedbackcentar/?ref=page_internal

Instagram: https://www.instagram.com/neurofeedbackcentarbih/

Ili kontaktirajte: 063 47 26 47

Napominjemo za sve vas koji imate svoje preduzeće –  „Centar za poduzetnike i investitore“ (BusinessPoint Zenica) je smješten u zgradi Agencije ZEDA, a često ga posjećuju investitori i poduzetnici, što je odlična prilika da predstavite svoju kompaniju, proizvode i usluge.

Ukoliko ste zainteresovani, možete nam dostaviti:
1. proizvode (one koji najbolje oslikavaju vaš biznis) i
2. kataloge te druge vrste promotivnog materijala

Ukoliko želite biti dio ove zajedničke priče, kontakt osobe u Agenciji ZEDA su:

Ajna Dedić, 032 449 410, 061 757 980; ajna@zeda.ba
Sanel Ibrić, 032 445 630, 061 410 105; sanel@zeda.ba

Budite i Vi dio naše promotivne priče!

 

Back To Top
X