kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

ARNELA JAHIĆ POKAZALA SVOJE PRVE PRIMJERKE NAKITA

„Budi kreativan i TI“ je projekat u okviru kojeg je od 2019. godine do danas održano 36 kreativnih radionica. Mnogo tehnika smo naučili, puno ljudi upoznali, mnoga prijateljstva stekli ali i partnerstva.
Nekoliko kreiranih art stranica, nagradnih igara i različitih načina motivisanja učesnica na samostalan rad i usavršavanje naučenih tehnika, svakodnevno dobivamo fotografije njihovih radova koje su samostalno napravile, svakodnevno saznajemo da su se odlučile na korak više, na kombinovanje više tehnika, istaživanje, prihvatanje izazova, udruživanje i slične pozitivne stvari koje znače samo jedno – projekat ima sjajne rezultate.
Zeničanku, Arnelu Jahić (38) upoznali smo na kreativnoj radionici „Izrada nakita i asesoara“ na kojoj je ulogu edukatora imala Munevera Šut. Ovaj izazov je prihvatila i nastavila samostalno izrađivati nakit ali je uzela i dodatne časove kod edukatorice Šut kako bi saznala sve ono što na radionici nije uspjela.

 

 

 

 

 

 

Njeni prvi primjerci izgledaju ovako:

Bravo Arnela! Tako nastavi i obavezno nam dostavi fotografije novih radova!

Projekat „Budi kreativan i TI“ finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica. Cilj ovog Projekta je jačanje kompetencija, sticanje novih vještina i ekonomsko osnaživanje.

#prati_nas
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#usavrši
#ispromoviši
#unovči

Danas hobi, sutra posao!
Budi kreativan i TI!

 

Back To Top
X