kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

AMRA SELIMOVIĆ, ZENIČANKA KOJA UZ STUDIRANJE USPJEŠNO GRADI BREND Decoupage Art by Amra

Da li ste u nečemu dobri?
Hoćete li to moći?
Hoćete li znati?
Hoćete li biti vješti?
Hoćete li se istaknuti i biti najbolji?
Ne možete znati dok ne pokušate 😊

Amra Selimović (21), studentica iz Zenice, u svijet kreativaca zakoračila je prijavivši se za učešće na kreativnoj radionici „Tehnike dekupaža“ koju je Agencija ZEDA realizovala u okviru projekta „Budi kreativan i TI!“. Nije pogriješila jer je upravo ona jedna od najboljih.
Od prijave za učešće na radionici, preko učešća, mnogo vježbanja kod kuće, usavršavanja, kreiranja art stranice, do promovisanja, novih saradnji, mnogo se toga dogodilo i promijenilo.
Decoupage Art by Amra  stranica je na kojoj možete pronaći unikatne poklone za prijatelje, porodicu, poslovne partnere, iznenađenja kojima će se svako obradovati, a niko neće imati isti proizvod jer je svaki poseban i unikatan, obogaćen detaljima po želji kupca.

Nakon učešća na kreativnoj radionici „Izrada nakita-hobby or art career“, najavila je da će svoju ponudu obogatiti i nakitom.
Bravo Amra i samo tako nastavi!
ZEDA je obećala podržati sve one koji nastave raditi na svojim vještinama i usavršavati tehnike naučene na kreativnim radionicama koje se realizuju u okviru implementacije projekta „Budi kreativan i TI“, a mi svoja obećanja ispunjavamo! 😊

Projekat „Budi kreativan i TI“ finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica. Cilj ovog Projekta je jačanje kompetencija, sticanje novih vještina i ekonomsko osnaživanje.

 

 

 

 

Back To Top
X