kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

AMRA SELIMOVIĆ POKAZALA SVOJ PRVI SAMOSTALNO URAĐENI DEKUPAŽ PROIZVOD

Veliki je rezultat i sjajan pokazatelj da je vrijeme kvalitetno utrošeno onda kada nam učesnice kreativnih radionica koje realizujemo u okviru projekta „Budi kreativan i TI“ dostave svoje prve radove koje su napravile nakon što su tehniku naučile na radionici.
Fotografijama nam svakodnevno dokazuju da vježbaju, usavršavaju, izoštravaju svoje vještine, uče na greškama pa ih ispravljaju i dobivaju sve bolje i bolje radove.
Na taj način otvaraju put do hobija koji će ukoliko pokažu specifičnost, kvalitet, dobru ideju i sjajnu promociju moći pretvoriti u ozbiljnu art priču.
Ovaj put, učesnica radionice “Tehnike dekupaža“, projekta „Budi kreativan i TI“, Amra Selimović nam je dostavila fotografije svojih radova koji izgledaju ovako:

-„Tehnika dekupaž za mene predstavlja svijet mašte u kojem mogu da iskažem svoje misli i osjećanja, te jedan vid relaksacije u moru drugih obaveza. Prvenstveno, zahvaljujem se vašoj Agenciji koja mi je omogućila da prisustvujem kreativnoj radionici i naučim ovu tehniku“- rejka je Amra.
Bravo Amra i samo tako nastavi! Pošalji nam fotografije i sljedećih radova koje napraviš.
Projekat „Budi kreativan i TI“ finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica. Cilj ovog Projekta je jačanje kompetencija, sticanje novih vještina i ekonomsko osnaživanje.

#prati_nas
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#usavrši
#ispromoviši
#unovči

Danas hobi, sutra posao!
Budi kreativan i TI!

Back To Top
X