kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

AMRA SELIMOVIĆ KORAČA KRUPNIM KORACIMA U SVIJET KREATIVNOSTI

Nakon što je učestvovala na kreativnoj radionici „Tehnike dekupaža“, te usavršila ovu tehniku i kreirala stranicu Decoupage Art by Amra https://www.facebook.com/DecoupageArtbyAmra, Amra Selimović (21) iz Zenice, studentica na Filozofskom fakultetu UNZE, nastavila nas je iznenađivati svojim dekupaž radovima. Svaki novi rad bolji je od prethodnog, a nakon što je svoje prve radove poklanjala rodbini i prijateljima, došao je trenutak kada je počela dobivati narudžbe i od onih koje lično ne poznaje. Dobar glas daleko se čuje!
Bravo Amra!
ZEDA je obećala podržati sve one koji nastave raditi na svojim vještinama i usavršavati tehnike naučene na kreativnim radionicama koje se realizuju u okviru implementacije projekta „Budi kreativan i TI“, a mi svoja obećanja ispunjavamo! 😊

Projekat „Budi kreativan i TI“ finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica. Cilj ovog Projekta je jačanje kompetencija, sticanje novih vještina i ekonomsko osnaživanje.
Ukoliko nastavite usavršavati neku od tehnika koju ste naučili na jednoj od naših kreativnih radionica, pošaljite nam fotografije. I ne zaboravite učestvovati u nagradnim igrama u kojima možete osvojiti repromaterijal za još kreativnosti!
Kreativna priča se nastavlja!

 

#prati_nas
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#usavrši
#ispromoviši
#unovči

 

Danas hobi, sutra posao!
Budi kreativan i TI!

Back To Top
X