kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

AMRA DOLIĆ – CAZINKA KOJA JE STVORILA BREND PREPOZNATLJIV ŠIROM BIH – FENSI – BEJBIS RADIONICA 😊

Amra Dolić (30) iz Cazina, ekonomiski tehničar po struci, jedna je od onih koji nikada nisu radili posao u struci niti to žele. Ona je svoje interesovanje usmjerila u svijet kreativnost u kojem se fantastično snašla.
Sretna, radišna, kreativna, tolerantna i uporna, Amra je napravila Fensi – bejbis radionicu u kojoj izrađuje razne asesoare za bebe, trakice, kape, šnale, a za odrasle pravi nakit i broševe.

-„Ovo je nešto što me ispunjava i ide mi od ruke i trenutno ne postoji zanimanje za neki drugi posao. Sve je počelo kao hobi, a potom su zarada i interes javnosti učinili da se moj hobi pretvori u biznis“ – rekla je Amra koja je dvije godine kreirala danas vrlo prepoznatljiv brend – Fensi-bejbis radionica.

-„Ponosna sam na to što sam kroz relativno kratko vrijeme uspjela sagraditi ovaj svoj mali biznis s kojim sam jako zadovoljna i za koji želim da u budućnosti opstane“ – rekla je Amra čije radove možete pogledati na Facebook stranici Fensi-bejbis radionica  kao i na njenom profilu Amra Dolić 

„Ljepota koju vidiš oko sebe samo je odraz one što nosiš u sebi. Vrijedi i obratno“ – poručila je Amra.
Ako i vi želite podijeliti priču o svom hobiju, poslu, profesionalnom ili privatnom dostignuću, osvojenoj nagradi, ako želite podijeliti priču koja bi drugima mogla biti primjer, koja bi nekoga mogla inspirisati i podstaknuti na korak naprijed, javite se na Ajna Hodžić. 

Back To Top
X