kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

AMNA ŠUVALIĆ POKAZALA PRVE DEKUPAŽ RADOVE

„Budi kreativan i TI“ je projekat koji ZEDA realizuje od aprila 2019. godine. Do sada su realizovana dva ciklusa, a treći ciklus kreativnih radionica je u toku. Više od 450 učesnika do sada je bilo dio naše kreativne priče, a realizovano je 27 kreativnih radionica. Uvijek se traži mjesto više za učešće na radionicama koje su besplatne. Zašto? Kako bismo pružili priliku svima onima koji žele dobiti hobi koji će pretvoriti u biznis da nauče tehnike koje će moći usavršiti, a potom i naplatiti. Ručni radovi su vrlo cijenjeni, a društvene mreže pune su grupa kreativaca koji promovišu i prodaju svoje radove. Mjesta ima za svakoga ko ima dobru ideju, naglašenu maštu, ko dobro zna tehniku, ima vještinu i zna koliko je promocija značajna.
Amna Šuvalić (45) učestvovala je na kreativnoj radionici „Dekupaž za početnike“ i dostavila nam fotografije svojih prvih dekupaž radova.

ZEDA poziva sve učesnike radionica „Dekupaž u 4 koraka“, „Slikanje na staklu“ , „Nakit u 4 koraka“ i „Tehnike dekupaža“ koji su nakon radionica nastavili samostalno usavršavati ono što su naučili na radionicama, da dostave fotografije svojih radova na ajna@zeda.ba ili na Facebook stranicu ZEDA.
Ponosni smo na sve vas koji nam svakodnevno dokazujete da ste ono što ste naučili pretvorili u hobi.
Danas hobi, sutra posao!
Mogu drugi, zašto ne i ti?!

Ako do sada niste bili dio naše priče, pozivamo vas da na pratite putem www.zeda.ba ili Facebooka ZEDA https://www.facebook.com/zeda.zenica/ i već sljedeći put učestvujete na našem događaju.

#prijavi se
#nauči
#izvježbaj
#napravi
#fotografiši
#pošalji

Ovaj projekat finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica.
Cilj projekta je jačanje kompetencija, sticanje novih vještina i ekonomsko osnaživanje žena.

Back To Top
X