kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

AMNA MLINARIĆ SPOJILA DVIJE TEHNIKE I NAPRAVILA UNIKATAN I ATRAKTIVAN NAKIT

Iz dana u dan, Agencija ZEDA dobiva fotografije radova učesnika kreativnih radionica koje se realizuju u okviru projekta „Budi kreativan i TI“ koji ima za cilj učesnicima omogućiti sticanje novih vještina, jačanje kompetencija i ekonomsko osnaživanje.
Sve ono što učesnici radionica nastave raditi nakon što su na našim radionicama naučili, veliki je razlog za ponos jer nam potvrđuju da su opravdali svoje učešće, korisno utrošili vrijeme ali i da rade na sebi, svojim tehnikama i vještinama. Naša kreativna priča se ne završava na radionicama nego se nastavlja i učesnicima omogućuje da vježbajući dobiju hobi koji će sutra moći pretvoriti u ozbiljnu art priču.

-„Želim da iskoristim priliku i još jednom se zahvalim Agenciji ZEDA zbog pružene mogućnosti da učestvujem na kreativnim radionicama. Svakako moram naglasiti visoku profesionalnost osoblja, organiziranost, ali i pristupačnost, te opuštenost u komunikaciji. Vaše radionice su mi omogućile da ono što je bilo sakriveno u meni izađe van u najkreativnijem obliku. Želim Vam puno sreće u daljnjem radu,te još puno ovakvih radionica na kojima svakako planiram učestvovati i učiti nove stvari.
Kao potvrda uspješnosti Vaših radionica šaljem fotografije svojih radova:

Također, želim istaknuti da je moj mandala sat otišao kao poklon Gradonačelniku ispred našeg plesnog kluba <<Shadows>>“-rekla je Amna koja je izuzetno kreativna i koja svojim mandalama ukrašava različite predmete, a sada je spojila tehniku koju je već znala sa novonaučenom (nakit u 4 koraka).
Hvala Amna i radujemo se svim novim radovima i fotografijama koje ćete nam dostaviti.
Također, pozivamo sve one koji su učesvovali na našim radionicama, pa samostalno nastavljali vježbati i usavršavati naučeno, da nam dostave fotografije svojih radova.
Javite nam ako dekupaž, slikanje na staklu ili izrada nakita postanu vaš hobi.

#prati_nas
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#usavrši
#ispromoviši
#unovči

Danas hobi, sutra posao!
Budi kreativan i TI!

Back To Top
X