kalendar

April 18, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Pisanje i izrada projektnih prijedloga" - Udruženje poslodavaca Zenica

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

AMINA MUSIĆ – UČESNICA KREATIVNE RADIONICE AGENCIJE ZEDA KOJA JE ZA PRIJATELJICE ORGANIZOVALA RADIONICU NA KOJOJ JE BILA EDUKATOR

„Nije znanje znanje znati, već je znanje, znanje dati“, poslovica je koja savršeno odgovara našoj današnjoj priči. Naime, Amina Musić (36) ne prestaje nas iznenađivati i vrlo često obraduje nas pozitivnim informacijama o aktivnostima koje je realizovala, a tiču se usavršavanja tehnika koje je naučila na kreativnim radionicama Agencije ZEDA koje se realizuju u okviru projekta „Budi kreativan i TI!“.
Da se podsjetimo, Amina je nastavila izrađivati nakit, crtati na staklu i bavite se dekupažom o čemu nam redovno šalje fotografije, a organizovala je i nekoliko radionica za djecu o kojima smo već pisali.
Ovaj put, Amina je odlučila podijeliti sa drugima ono što je naučila na kreativnoj radionici Agencije ZEDA. Vidjevši kakve sjajne dekupaž predmete izrađuje, nekoliko njenih prijateljica je poželjelo naučiti tehnike dekupaža pa je Amina organizovala kreativnu radionicu na kojoj je upravo ona bila edukatorica.
Pogledajte kako je to izgledalo:

Dokaz koliko naše sugrađanke žele učiti nove tehnike, jačati kompetencije i ekonomski se osnaživati je ogromno interesovanje za učešće na kreativnim radionicama projekta „Budi kreativan i TI!“, a ovo je još jedna u nizu pozitivnih priča u kojima je učesnica postala edukator.
Bravo Amina za tebe i ekipu s radionice i svaka čast!
Pozivamo sve vas koji želite biti dio naše kreativne priče da pratite www.zeda.ba ili na Facebook stranici ZEDA  i osigurate svoje mjesto već na sljedećoj radionici.

 

#prati_nas
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#usavrši
#ispromoviši
#unovči

 

Danas hobi, sutra posao!
Budi kreativan i TI

Back To Top
X