kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

AMINA MUSIĆ PRODALA PRVI DEKUPAŽ RAD I DOBILA DODATNU MOTIVACIJU

Zeničanka Amina Musić (36), nakon što je učestvovala na nekoliko kreativnih radionica koje ZEDA realizuje u okviru projekta „Budi kreativan i TI!“, u potpunosti je opravdala naša očekivanja i pokazala da je nastavila usavršavati tehnike koje je naučila na kreativnim radionicama. Ona je ponosno pokazala da je odlična u crtanju na staklu, izradi nakita i dekupažu i ne prestaje nas iznenađivati. Uskoro će kreirati art stranicu, a prodala je i svoj prvi dekupaž proizvod. Od tog novca kupit će novi repromaterijal za još kreativnosti. Upravo na ovaj način Amina polako hobi pretvara u ozbiljnu art priču.

Bravo Amina!
ZEDA je obećala podržati sve one koji nastave raditi na svojim vještinama i usavršavati tehnike naučene na kreativnim radionicama koje se realizuju u okviru implementacije projekta „Budi kreativan i TI“, a mi svoja obećanja ispunjavamo! 😊

Projekat „Budi kreativan i TI“ finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica. Cilj ovog Projekta je jačanje kompetencija, sticanje novih vještina i ekonomsko osnaživanje.
Ukoliko nastavite usavršavati neku od tehnika koju ste naučili na jednoj od naših kreativnih radionica, pošaljite nam fotografije. I ne zaboravite učestvovati u nagradnim igrama u kojima možete osvojiti repromaterijal za još kreativnosti!
Kreativna priča se nastavlja!

#prati_nas
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#usavrši
#ispromoviši
#unovči

Danas hobi, sutra posao!
Budi kreativan i TI!

Back To Top
X