kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

AMINA MUSIĆ NAUČILA NOVU TEHNIKU PA NOVE VJEŠTINE POKAZALA DJECI

Brojne učesnice kreativnih radionica koje ZEDA realizuje u okviru projekta “Bud kreativan i TI”, tehnike koje nauče na radionicama, samostalno nastave usavršavati. Nekoliko njih je već kreiralo svoje art stranice na kojima promovišu svoje radove i ponosno predstavljaju ono što su naučili.

Nekoliko njih je naučene vještine prenijelo na prijatelje, djecu i komšije. Na to smo naročito ponosni. Naučili pa naučeno prenijeli na druge. Bravo!

Jedna od onih koji u kreativnosti i ručnim radovima uživaju i nakon učešća na svakoj radionici, ponosno pokazuju svojih ruku djelo je Amina Musić (36).

Ranije je učestvovala na radionici “Oslikavanje stakla” pa je tehniku “Mandala art” koju je naučila na radionici održanoj prije nekoliko sedmica, kombinovala sa oslikavanjem stakla i dostavila nam fotografije radova. I ovaj put, Amina je organizovala radionicu za svoju djecu i pokazala im novu tehniku – mandala art koju će oni sigurno pokazati drugarima u školi.

Osim što su se dobro zabavili, fotografije pokazuju da su vrlo vješto napravili svoje prve mandala art radove.Bravo,bravo!

Jeste li i vi bili na našoj radionici? Imate li nešto slično čime se možete ponosno pohvaliti? Pošaljite nam fotografije!

#prati_nas

#prijavi_se

#učestvuj

#nauči

#usavrši

#ispromoviši

#unovči

 

Danas hobi, sutra posao!

Budi kreativan i TI!

 

 

Back To Top
X