kalendar

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

AMINA MUSIĆ NA KORAK DO KREIRARANJA ART STRANICE

Svaki put kada dobijemo poruku od Amine Musić (36), učesnice nekoliko kreativnih radionica koje Agencija ZEDA organizuje u okviru implementacije projekta “Budi kreativan i TI!”, znamo da ćemo dobiti novu fotografiju Amininog novog kreativnog rada. Svaki novi rad bolji je od prethodnog, a Amina je jedna od onih koji su svoje vještine prenijeli i na druge pa je već nekoliko puta organizovala kreativne radionice za svoje mališane kako bi ih naučila tehnikama koje je i sama naučila u okviru projekta “Budi kreativan i Ti”! Baš onda kada pomislimo da Amina forsira izradu nakita i da je to tehnika kojoj se najviše posvetila, ona nam dostavi nekoliko nevjerovatnih radova crtanja na staklu. Baš u trenutku kada pomislimo da više ne radi dekupaž, ona nas iznenadi i demantuje nas još boljim radovima nego ranije. Amina je postala izuzetno vješta u nekoliko tehnika koje je naučila na našim kreativnim radionicama i aktivno i paralelno radi na njihovom usavršavanju. Njeni radovi govore više od riječi, a mi smo ponosni na učesnice poput Amine i podržaćemo njihov kreativni razvoj.
Svakako pozivamo sve vas koji ste bili na kreativnim radionicama trećeg ciklusa projekta “Budi kreativan i TI!” da nam dostavite fotografije samostalno urađenih radova i uzmete učešće u aktuelnoj nagradnoj igri.

Usavršavajući naučene tehnike, otvarate prostor za novi hobi koji ćete ukoliko izvježbate i dovedete do perfekcije, moći pretvoriti u posao. Društvene mreže pune su kreativaca koji se svakodnevno bore da dokažu da su baš njihovi radovi ti koje želite kupiti. Nije lako izdvojiti se iz mase ali originalnost, dobar i kvalitetan proizvod, koji je adekvatno ispromovisan, zasigurno će pronaći mjesto do svog kupca.

 

#prati_nas
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#usavrši
#ispromoviši
#unovči

 

Danas hobi, sutra posao!
Budi kreativan i TI!

Back To Top
X