kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

ALEJLA OMERDIĆ U IZAZOVU CRTANJA NA ALU FOLIJI POKAZALA ODLIČNE VJEŠTINE

Novi je dan i nova prilika!
Novi je dan i novi izazov!
Novi je dan i nova prezentacija!

Šta prezentujemo? Radove naših kreativaca koji su učestvovali u trećem ciklusu projekta „Budi kreativan i Ti!“ koji su nakon učešća na kreativnim radionicama nastavili usavršavati naučene tehnike.
Zeničanka Alejla Omerdić odlično se snašla u scrapbookingu, izradi nakita, a sve češće pokazuje i radove na aluminijskoj foliji koji su sve bolji.
-„Radionice su bile odlične i svima koji su učestvovali su pružile priliku da nauče nove tehnike i steknu nove vještine. Ja sam nastavila usavršavati naučeno i zaista je svaki novi rad sve bolji. Prve radove sam poklonila porodici i prijateljima. Ljudima se sviđa ono što radim i već imam nekoliko narudžbi. Ovaj put, na aluminijskoj foliji sam se našla u kreativnom izazovu. Mnogo volim pse pa sam odlučila da upravo pas, najbolji čovjekov prijatelj kroz historiju pa sve do danas, bude moja inspiracija. Na slici je moj pas Fox koji ponosno pozira. Također, „Austrijska česma“, poznatija kao „Konjska česma“, jedan je od spomenika kulture po kojima je Zenica poznata pa je i ona jedan od motiva koji s radošću crtam. Ibrik je također meni jedan od dražih motiva  koje crtam jer je dio naše prošlosti i nešto je je bilo vrlo korisno ali i dekorativno. Nadam se da vam se dopada“ – rekla je Alejla.

Bravo Alejla i samo naprijed!

#prati_nas
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#usavrši
#ispromoviši
#unovči

 

Danas hobi, sutra posao!
Budi kreativan i TI!

Back To Top
X