kalendar

April 18, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Pisanje i izrada projektnih prijedloga" - Udruženje poslodavaca Zenica

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

AJLA PAŠALIĆ – MEDARIĆ POKAZALA ŠTA JE NAUČILA UČEŠĆEM U PROJEKTU „BUDI KREATIVAN I TI!“

Danas je još jedan pozitivan dan u kojem predstavljamo još nekoliko pozitivnih rezultata kreativnih radionica projekta „Budi kreativan i Ti!“.
Ajla Pašalić – Medarić (29), diplomirani mašinski inženjer učestvovala je da jednoj od radionica, pa nam je dostavila nekoliko fotografija prvih radova koje je već poklonila.
-„Ovom prilikom želim da se zahvalim Agenciji ZEDA na prilici da naučim nešto novo i samim tim steknem novi hobi. Istina, nisam se jos uvijek razvila u poslovnom smislu, još uvijek usavršavam tehniku. Zahvaljujući Agenciji ZEDA otvorena su mi još jedna vrata. Skoro sve radove sam poklonila, nadam se da ce vam se svidjeti“ – rekla je Ajla.

Bravo Ajla!
Odlično i samo tako nastavi i obavezno nam dostavi fotografije novih radova.
Pozivamo sve vas koji ste bili dio naše kreativne priče u trećem ciklusu projekta „Budi kreativan i TI!“ da nam dostavite fotografije radova koje ste samostalno izradili tehnikama koje ste naučili na našim kreativnim radionicama. Ne zaboravite da je izgled fotografije jako važan i da su detalji bitni pa pokušajte ambijent ukrasiti prigodnim detaljima. Također, ne zaboravite učestvovati u nagradnim igrama u kojima u saradnji sa Fedi d.o.o. nagrađujemo kreativnost i poklanjamo repromaterijal za još kreativnosti.

Projekat „Budi kreativan i TI“ finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica. Cilj ovog Projekta je jačanje kompetencija, sticanje novih vještina i ekonomsko osnaživanje.

#prati_nas
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#usavrši
#ispromoviši
#unovči

Danas hobi, sutra posao!
Budi kreativan i TI!

Back To Top
X