kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

AJLA HUREMOVIĆ – Šefica sa velikim Š :)

Ajla Huremović (37) iz Tuzle, profesorica književnosti, samostalna poduzetnica, vlasnica i osnivačica brenda Šefice, energična, uporna, ljubazna, djetinjasta i pomalo tvrdoglava, neko je ko je sebi stvorio posao, regitrovao ga i pretvorio u ozbiljan biznis.

Personalizirane torbe proizvod su koji je preplavio naše tržište ali stigao i u brojne zemlje svijeta.
Šefice su brend koji je postao vrlo poznat, cijenjen i tražen. Ajla je pojasnila da su Šefice karikature koje ističu sve najljepše što svaka žena ima.

-„Ponosna sam na Šefice. Svaki dan želim biti bolja sebi i drugima. Nepopravljivi sam optimista. Ljubav je najvažnija stvar na svijetu! Kad sve što radite radite iz ljubavi, kad ljude, životinje i prirodu tretirate sa ljubavlju, sve vam u životu ide!“ – rekla je Ajla.

Onda kada stvari ne idu po planu, motivišu je ljubav i vjera u bolje sutra da nastavi i bude još bolja, a ako današnji dan nije bio dobar, dan koji slijedi će sigurno biti ODLIČAN, istakla je Ajla čiji su hobiji: trčanje, fitnes, kuhanje zdravih namirnica i uređenje interijera.

Ajline proizvode možete pogledati na Facebook stranici  [styled_link link=”https://www.facebook.com/sefice.ba/” variation=”blue” textColor=”#004080″ target=”blank”]Šefice[/styled_link] , a uskoro i na Šefice.ba

-„Imam dva saradnika koji mi kroje i šiju torbe. Naša politika u je da su svi Šefice. Jer Šefica je stanje duha, a ne pozicija. Želim postati mama 😀 Šefica već jesam“ – poručila je Ajla.

A Vi, ako do sada niste kliknuli like na našu stranicu, učinite to sada klikom OVDJE.

Ako nam do sada niste ispričali svoju priču, a imate interesantnu priču o hobiju, započetom poslu, traženju ili pronalasku posla, promjeni posla, odlučnošću da karijeru okrenete u suprotnom smjeru, priču o odlasku u inostranstvo na nastavak obrazovanja ili u potrazi za poslom, javite nam se na ajna@zeda.ba ili nam pišite na Facebook.

 

Back To Top
X