kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

AIDA ČERIM NAKON UČEŠĆA NA KREATIVNOJ RADIONICI „MANDALA ART“ NAJAVILA KREIRANJE ART STRANICE I OZBILJNU „TAČKASTU“ PRIČU 😊

Svaka edukacija, prezentacija i radionica dobiju smisao tek onda kada dobijete potvrdu da su učesnici po okončanju istih iskoristili/primijenili ono što su čuli i/ili naučili.
Tako je i sa učesnicama kreativnih radionica projekta „Budi kreativan i TI!“ koje Agenciji ZEDA svakodnevno opravdavaju svoje učešće na kreativnim radionicama i dokazuju da nastavljaju samostalno vježbati ono što su naučile na radionicama. To je veliki razlog za ponos svih nas i veliki podstrek za dalje.

Dokazi koje nam šaljete su pokazatelj da vrijeme provedeno na kreativnim radionicama nije uzalud nego tek početak jedne divne kreativne priče.

Usavršavajući naučene tehnike, naše učesnice otvaraju prostor za novi hobi koji će ukoliko porade na detaljima i ako budu težile perfekciji, moći pretvoriti u posao. Društvene mreže pune su kreativaca koji se svakodnevno bore da dokažu da su baš njihovi radovi ti koje želite kupiti. Nije lako izdvojiti se iz mase ali originalnost, dobar i kvalitetan proizvod, koji je adekvatno ispromovisan, zasigurno će pronaći mjesto do svog kupca.

Već imamo učesnice naših radionica koje su kreirale svoju stranicu na društvenim mrežama kako bi promovisale svoje radove. Obećali smo podržati sve one koji se odluče na ovaj korak i svoje obećanje smo ispunili.

Danas smo dobili fotografije radova Aide Čerim (30) koja je učestvovala na kreativnoj radionici „Mandala art“, te nam je dostavila svoj prvi samostalno urađen rad ovom tehnikom. Ona nam je otkrila da joj je ova tehnika mnogo svidjela, te je najavila kreiranje art stranice na kojoj će promovisati svoje radove. Nećemo vam još otkriti detalje koje nam je rekla, ali vrlo brzo ćemo napraviti novu priču o Aidi i njenim kreativnim radovima.

Čestitamo Aida i sigurno ćemo podržati tebe i tvoj kreativni rad!

Ovom prilikom pozivamo sve vas koji ste bili učesnici naših kreativnih radionica da nam dostave fotografije radova koje ste samostalno napravili nakon učešća u projektu „Budi kreativan i TI!“.

Ako odlučite hobi pretvoriti u biznis, mi ćemo vam pomoći.

 

#prati_nas
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#usavrši
#ispromoviši
#unovči

 

Danas hobi, sutra posao!

Budi kreativan i TI!

 

Back To Top
X