kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

AGENCIJA ZEDA ODRŽALA PREZENTACIJU JAVNOG KONKURSA FEDERALNOG MINISTARSTVA RAZVOJA, PODUZETNIŠTVA I OBRTA

Nakon što su predstavnici Agencije ZEDA učestvovali na prezentaciji Javnog konkursa koji je objavilo Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta za odabir korisnika grant sredstava tekućih transfera za 2022. godinu koju su održali predstavnici ovog Ministarstva u Razvojnoj agenciji Žepče u Žepču, jučer, 19. maja 2022. godine predstavnici Agencije ZEDA u saradnji sa predstavnicama BASIC Centra održali su prezentaciju ovog Javnog konkursa za zeničke privrednike u prostorijama Agencije ZEDA.

Prezentaciji su prisustvovali predstavnici zeničkih preduzeća koja žele aplicirati na Javni konkurs, a prisutnima je BASIC tim koji ima bogato iskustvo u pisanju projekata i koje pruža usluge konsultacija i savjetovanja za MSP i stat up-e, prezentovalo Javni konkurs, te ponudilo usluge pisanja projekata i savjetovanja pri apliciranju.

Bio je ovo još jedan događaj koji ima za cilj da zeničkim preduzećima olakša pristup dostupnim sredstvima koja će im pomoći pri razvoju poslovanja, jačanju konkurentnosti, boljem pozicioniranju na tržištu i ekonomskom osnaživanju.

 

Back To Top
X