kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

AGENCIJA ZEDA i Zeni ArtDecor VAS NAGRAĐUJU – NAGRADNA IGRA

Zenička razvojna agencija ZEDA, organizuje nagradnu igru u saradnji sa kreativkom Zinetom Mešinović, vlasnicom brenda Zeni ArtDecor 
Naime, ZEDA već 6 godina putem rubrike #Blog predstavlja mlade i uspješne ljude i njihove priče prezentuje javnosti kako bi upravo oni možda bili inspiracija nekome da se pokrene.
ZEDA je do sada napisala preko 800 priča o mladim i kreativnim ljudima koji su predstavili sebe, svoj hobi, posao, uspjeh, ideju, plan, zamisao, poslovnu želju ili pak ideju. Upravo njihove priče, ideje, uspjesi, putevi i načini realizacije pomoći će mnogima koji i sami razmišljaju da se okušaju u nečemu sličnom.
Zineta Mešinović (44), već četiri godine bavi se izradom dekoracija za kuću, kafiće, frizerske salone, salone vjenčanica i poslovne prostore. U ponudi ima: unikatne lampe, cvijeće od EVA gume, slike na alu foliji, radi cvijetne zidove, korpe od papira, proizvode od dekupaža, te nakit od perli.
Zineta je svoj brend ArtDecor napravila u ime prepoznatljivo širom BiH, a velika su joj podrška upravo zadovoljni kupci koji je rado preporučuju drugima.
Više o Zineti možete saznati klikom na link 
ZEDA vas u saradnji sa Zinetom nagrađuje i poklanja vam cvijetnu dekoraciju koju možete pogledati u komentaru ispod posta.
Da biste učestvovali u nagradnoj igri:
1. Ostavite komentar ispod ovog posta (isključivo na stranici Agencije ZEDA)
2. Podijelite post i stavite na public
3. Lajkajte Facebook stranicu Zeni ArtDecor 

Nagradna igra traje do 21. novembra 2019., kada će biti prograšen sretni dobitnik.

Back To Top
X