kalendar

April 18, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Pisanje i izrada projektnih prijedloga" - Udruženje poslodavaca Zenica

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

AGENCIJA ZEDA i Torte iznenađenja vas daruju – NAGRADNA IGRA

Zenička razvojna agencija ZEDA, organizuje nagradnu igru u saradnji sa kreativkom Enisom Bezdrob Cerić, vlasnicom brenda Torte iznenađenja 
Naime, ZEDA već 6 godina putem rubrike #Blog predstavlja mlade i uspješne ljude i njihove priče prezentuje javnosti kako bi upravo oni možda bili inspiracija nekome da se pokrene.
ZEDA je do sada napisala preko 800 priča o mladim i kreativnim ljudima koji su predstavili sebe, svoj hobi, posao, uspjeh, ideju, plan, zamisao, poslovnu želju ili pak ideju. Upravo njihove priče, ideje, uspjesi, putevi i načini realizacije pomoći će mnogima koji i sami razmišljaju da se okušaju u nečemu sličnom.
Enisa Bezdrob- Cerić (43), ekonomista po struci, kreativka, šest godina pravi papirne dekoracije za rođendane, pozivnice zahvalnice za vjenčanja, torte od kartona, korporativne i personalizirane čokoladice, lizalice i jedna je od onih koji su bili inspiracija i podrška mnogim kreativcima. Ne radi posao u struci, nije zaposlena ali nije besposlena. Ona je svoje korake usmjerila u svijet kreativaca i nije pogriješila.
Enisa je svoj brend Torte iznenađenja  korak po korak, mjesec po mjesec gradila i danas došla do faze kada može biti ponosna na stepenicu na kojoj danas stoji, zadovoljne kupce i veliku podršku okoline. Ljudi vole ono što Enisa radi i rado je preporučuju.

Više o Enisi možete saznati klikom na link
ZEDA vas u saradnji sa Enisom nagrađuje i poklanja vam Torte iznenađenja poklon – 100 čokoladica s motivima na čokoladicama kakve vi želite (u dogovoru s Enisom)

Da biste učestvovali u nagradnoj igri:

1. Ostavite komentar ispod ovog posta (isključivo na stranici Agencije ZEDA https://www.facebook.com/zeda.zenica/)
2. Podijelite post i stavite na public
3. Lajkajte Facebook stranicu Torte iznenađenja https://www.facebook.com/enisa.sarajevo/?eid=ARDzIqjjGUmIv0W761aXaEs-tPefz07uPK5o4tb3ih5Iq8HFQ6Kc6RBHGLDPn8XF0UhglsAMkcSRUog_&timeline_context_item_type=intro_card_work&timeline_context_item_source=1001667380&fref=tag

Nagradna igra traje do 19. novembra 2019., kada će biti prograšeni sretni dobitnik.

Back To Top
X