kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

AGENCIJA ZEDA I SNOVI OD ČOKOLADE VAS NAGRAĐUJU – NAGRADNA IGRA

Zenička razvojna agencija ZEDA, organizuje nagradnu igru u saradnji sa kreativkom Zvjezdanom Ivanković, vlasnicom brenda Snovi od čokolade 
Naime, ZEDA već 6 godina putem rubrike #Blog predstavlja mlade i uspješne ljude i njihove priče prezentuje javnosti kako bi upravo oni možda bili inspiracija nekome da se pokrene.
ZEDA je do sada napisala preko 800 priča o mladim i kreativnim ljudima koji su predstavili sebe, svoj hobi, posao, uspjeh, ideju, plan, zamisao, poslovnu želju ili pak ideju. Upravo njihove priče, ideje, uspjesi, putevi i načini realizacije pomoći će mnogima koji i sami razmišljaju da se okušaju u nečemu sličnom.

Zvjezdana Ivanković (27) iz Vareša, pravi personalizovane čokoladice koje su odlične za poklone i iznenađenja. Na njima mogu biti imena ili fotografije po želji. Odlične su za rođendane, godišnjice, ugostiteljske objekte i sl. Zvjezdana se odlučila za ovu slatku priču nakon što je uradila analizu tržišta i shvatila da je upravo čokoladna priča njena prilika za ekonomsku samostalnost.
ZEDA vas u saradnji sa Zvjezdanom nagrađuje i poklanja vam personalizirane čokoladice s natpisom ili slikom po želji dobitnika nagrade.
Da biste učestvovali u nagradnoj igri:
1. Ostavite komentar ispod ovog posta (isključivo na stranici Agencije ZEDA)
2. Podijelite post i stavite na public
3. Lajkajte Facebook stranicu Snovi od čokolade 

Nagradna igra traje do 26. novembra 2019., kada će biti proglašen sretni dobitnik.

Back To Top
X