kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

AGENCIJA ZEDA i Kreativni Radovi VAS NAGRAĐUJU – NAGRADNA IGRA

Sabina Kušljugić (44) iz Tuzle, ekonomista, osim posla u struci, još jedan izvor prihoda pronašla je na vrlo kreativan način. Naime, Sabina je jedna od onih koji imaju kreativnu nit i koji se odlično snalaze u svijetu kreativaca, boja, ljepila, kistova, šljokica, papira i salvetica. Obične predmete ona pretvara u unikatne, vrlo zapažene, interesantne i odlične za poklon.
Prije dvije i po godine, okušala se u dekupažu i nastavila usavršavati ovu tehniku, te se odlučila svoje radove predstaviti javnosti. Nije pogriješila jer iz dana u dan sve je više onih koji žele naručiti jedan od njenih proizvoda. Samo dio njenog asortimana čine dekorativne kutije, tacne i podmetači ukrašeni dekupaž tehnikom. Sabinine radove možete pogedati na Facebook stranici Kreativni Radovi 

Zenička razvojna agencija ZEDA, organizuje nagradnu igru u saradnji sa Sabinom i daruje vam jedan od Sabininih proizvoda -vješalicu za ključeve.
Naime, ZEDA već 6 godina putem rubrike #Blog predstavlja mlade i uspješne ljude i njihove priče prezentuje javnosti kako bi upravo oni možda bili inspiracija nekome da se pokrene.
ZEDA je do sada napisala preko 800 priča o mladim i kreativnim ljudima koji su predstavili sebe, svoj hobi, posao, uspjeh, ideju, plan, zamisao, poslovnu želju ili pak ideju. Upravo njihove priče, ideje, uspjesi, putevi i načini realizacije pomoći će mnogima koji i sami razmišljaju da se okušaju u nečemu sličnom.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri:
1. Ostavite komentar ispod ovog posta (isključivo na stranici Agencije ZEDA)
2. Podijelite post i stavite na public
3. Lajkajte Facebook stranicu Kreativni Radovi https://www.facebook.com/krativni.radovi
Nagradna igra traje do 22. novembra 2019., kada će biti prograšen sretni dobitnik.

Back To Top
X