kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

AGENCIJA ZEDA I KREATIVCI VAS NAGRAĐUJU – BUDI DIO NAGRADNE KAMPANJE – „VESELI MAJ“

Proljeće je i priroda se budi, sunčani dani nam popravljaju raspoloženje i nasmijani koračamo ka ljetu. Odlučili smo da i mi budemo razlog za vaše dobro raspoloženje i da pokrenemo nagradnu igru pod nazivom „VESELI MAJ“.
Ovaj put, ZEDA i Mirnesa Pintol-Priliplija vas daruju. Ona je vlasnica brenda Moja Percepcija 
Za dobre ideje se treba čuti, a dobre stvari treba imati pa ćemo mi u saradnji s kreativcima sretnim dobitnicima omogućiti da kroz nagradnu igru dobiju željeni proizvod.
ZEDA već 7 godina putem rubrike #Blog predstavlja mlade i uspješne ljude i njihove priče prezentuje javnosti kako bi upravo oni možda bili inspiracija nekome da se pokrene ali i kako bismo njima pomogli da šire narodne mase saznaju za njih i njihov rad.
ZEDA je do sada napisala preko 800 priča o mladim i kreativnim ljudima koji su predstavili sebe, svoj hobi, posao, uspjeh, ideju, plan, zamisao, poslovnu želju ili pak ideju. Upravo njihove priče, ideje, uspjesi, putevi i načini realizacije pomoći će mnogima koji i sami razmišljaju da se okušaju u nečemu sličnom.
Sarajka Mirnesa Pintol-Priliplija (32) se bavi crtanjem na aluminijskoj foliji, dekupažom, izradom slika, ukrasnih predmeta, satova i stolova ukrašenih alu folijom. Izrađuje okvire od punog drveta i iz godine u godinu proširuje asortiman svojih proizvoda. Svi koji žele kupiti unikatan, dekorativan, upečatljiv i kvalitetan poklon, trebaju posjetiti već dobro poznatu stranicu Moja Percepcija  i potražiti poklon za sebe ili nekoga koga žele iznenaditi.
Ovaj put, nećete kupovati nego ćete se igrati 😊 Kako je uvijek optimistična i vesela, tako je i ovaj put učesnicima nagradne igre poručila:
-“Moja krvna grupa je B+, što znači, be positive 😊 Zaigraj, osvoji!” –
ZEDA vas u saradnji sa Mirnesom nagrađuje i poklanja vam neobičnu levhu koja je na naslovnoj fotografiji.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri:
1. Ostavite kreativan komentar ispod ovog posta (isključivo na stranici Agencije ZEDA)
2. Podijelite post i stavite na public
3. Lajkajte Facebook stranicu Moja Percepcija
Nagradna igra traje do četvrtka, 21.maja 2020., kada će biti prograšen sretni dobitnik.

VAŽNO: Komisija će odabrati najkreativniji komentar pa se potrudite da budete zabavni, kreativni, da Vaš komentar bude uočljiv i specifičan.
Sretno!

Back To Top
X