kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

ADELA KAVAZ-ALIĆ – NAKON UČEŠĆA NA RADIONICI „TEHNIKE DEKUPAŽA“ PONOSNO POKAZALA ŠTA JE NAUČILA

Kada imate ideju pa je implementirate, utrošite vrijeme, novac, energiju, posvetite pažnju, potrudite se i u konačnici dobijete rezultat, onda ste sretni i ponosni jer znate da vaš trud nije bio uzalud.
Nakon svake realizovane kreativne radionice u okviru projekta „Budi kreativan i Ti“ ZEDA je ponosna jer učesnici radionica dokazuju da ono što nauče na radionicama nastavljaju vježbati.
Ovaj put, Adela Kavaz – Alić  (30) pokazala nam je svoje prve radove koje je napravila nakon učešća na radionici „Tehnike dekupaža“.

Još se radi 🙂

Gotov proizvod 😀

Adela je dekupaž tehniku pokazala i kćerki pa su zajedno ukrasile kutiju. Nije znanje znanje znati nego je znanje, znaje dati 👏👏👏

Bravo!
Hvala i pošalji nam i svaki sljedeći proizvod koji napraviš. Znamo da će svaki biti bolji od prethodnog.
Usavršavajući naučene tehnike, otvarate prostor za novi hobi koji ćete ukoliko izvježbate i dovedete do perfekcije, moći pretvoriti u posao. Društvene mreže pune su kreativaca koji se svakodnevno bore da dokažu da su baš njihovi radovi ti koje želite kupiti. Nije lako izdvojiti se iz mase ali originalnost, dobar i kvalitetan proizvod, koji je adekvatno ispromovisan, zasigurno će pronaći mjesto do svog kupca.

#prati_nas
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#usavrši
#ispromoviši
#unovči

 

Danas hobi, sutra posao!
Budi kreativan i TI!

Back To Top
X