kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

7 PRIJATELJICA SE UDRUŽILO I ZAPLOVILO U SVIJET KREATIVNOSTI/ Dz.A.B.A.S. Ručni radovi

Sve je počelo odlukom jedne od njih da učestvuje u projektu “Budi kreativan i TI!”…
a potom su uslijedili važni koraci…
puno vježbe….
truda…
vremena…
ideja…
hrabrosti…
strpljenja…

Ona je Amina Musić (36), jedna od prvih učesnica projekta “Budi kreativan i Ti!”. Kontinuirano nas je iznenađivala odlično se snalazeći u više različitih tehnika, organizujući kreativne radionice na kojima je lično uzela ulogu edukatora, a potom je animirala i prijateljice koje su učestvovale u projektu “Budi kreativan i Ti!” sa kojima je u konačnici napravila veliki korak, pokrenula art stranicu Dz.A.B.A.S. Ručni radovi  na kojoj njih 7 prijateljica promoviše ručne radove. Prvobitno ih je bilo 5, a potom su ideju podržale još dvije prijateljice koje su se priključile kreativnom timu.
Džana, Amina, Belma, Alma, Selma, Amila i Mirsada svakodnevno kreiraju i svoje radove ponosno promovišu. Praznici su i vrijeme je darivanja pa imaju pune ruke posla. Dobile su veliku podršku javnosti i kreativaca koji su i ovaj put pokazali nesebičnu podršku. Kreativci su poznati kao ljudi velikog srca koji su spremni podržati one koji zaplove u svijet kreativaca jer mjesta ima za sve. Svaki kvalitetan, unikatan i atraktivan proizvod ima svoje mjesto tako da se ne plaše konkurencije.

Dobre ideje treba podržati!
O dobrim stvarima treba pričati!

Svaki rad oduševljava, a ako vam treba poklon, volite unikate i znate da su sitnice zapravo velike stvari, onda potražite nešto za sebe ili naručite proizvod po želji.
Bravo djevojke i samo tako nastavite!

Napominjemo:
Cilj projekta „Budi kreativan i TI“ je sticanje novih vještina, jačanje kompetencija i ekonomsko osnaživanje.
Danas hobi, sutra posao!
Projekat finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica

#prati
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#usavrši
#ispromoviši
#unovči

Budi kreativan i TI!

Back To Top
X