kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

ZEDA ODRŽALA 26. KREATIVNU RADIONICU – „TEHNIKE DEKUPAŽA“/“BUDI KREATIVAN I TI!“

Projekat „Budi kreativan i TI“ u vrelim ljetnim danima nastavlja realizaciju kreativnih radionica pa je ZEDA danas, realizovala radionicu pod nazivom „TEHNIKE DEKUPAŽA“.
Kao i uvijek, veliko interesovanje za učenje tehnika dekupaža bilo je i ovaj put. Odlična radna atmosfera, dobra zabava, sjajno raspoloženje uz puno boja, salveta, ljepila, lakova, mašte i kreativnosti, rezultirali su krasnim konačnim proizvodima.
Na fotografijama ćete vidjeti prve dekupaž radove današnjih učesnika.

Na videu je identična maca koju je gđa. Dragica Mihajlović, vlasnica mace, napravila tehnikom dekupaž 🙂

Projekat finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica.
Sponzor ove radionice bio je FEDI d.o.o. Zenica. Ovo preduzeće se bavi uvozom i prodajom svih vrsta repromaterijala za ručne radove, pozamanterije, repromaterijala za torbe, konci, vune, repromaterijali za dekupaž i još mnogo toga iz segmenta Art i Hobby programa. Sa tradicijom od 10 godina, u segmentu tržišta koje pokriva na teritoriji BiH, lider su na tržištu BiH u segmentu Art i Hobby repromaterijala.
Pozivamo sve vas koji ste učestvovali na današnjoj radionici, kada samostalno nastavite usavršavati ovu tehniku, da nam na Facebook Agencije ZEDA  dostavite fotografije radova koje ste samostalno napravili. Također, molimo vas da nas obavijestite ukoliko dekupaž postane vaš hobi. Mi ćemo vam pomoći da ga pretvorite u biznis.

Danas hobi sutra posao!

Mogu drugi, zašto ne i ti?!

Uskoro slijedi nova kreativna radionica.
Prati, prijavi se, učestvuj!
“Budi kreativan i ti!” 😊

#prijaviše_se
#naučiš
#usavršiš
#ispromovišeš
#unovčiš

Back To Top
X