kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

“Prodaja i prodajne vještine-jednostavni recepti svjetskih korporacija“

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizira seminar “Prodaja i prodajne vještine-jednostavni recepti svjetskih korporacija“ koji se planira održati 13.02.2020. godine u prostorijama Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine u Sarajevu.

Seminar ima za cilj da pruži informacije o elementima prodajnog ciklusa. Tokom seminara, učesnici će se upoznati sa pristupom jednostavne logičke matrice ispravnog otklanjanja primjedbi kupaca i raditi praktične vježbe prodajnih razgovora. Obratit će se pažnja i na naplatu potraživanja kao bitnog instrumenta likvidnosti svake ozbiljne firme.

Seminar je namijenjen pojedincima koje zanima prodaja, poslovnim subjektima koji prodaju neki proizvod, proizvođačima da bi shvatili kako plasirati svoje proizvode na tržište i svima ostalima zainteresovanim za bazno učenje o prodaji proizvoda.

Kotizacija za učešće na seminaru iznosi 150,00 KM + PDV, a za 2 i više polaznika iz iste organizacije odobrava se popust od 10%. U cijenu su uključena stručna predavanja, seminarski materijali, ručak i osvježenje za vrijeme planiranih pauza i certifikat o pohađanju seminara.

Molimo Vas da, ukoliko ste zainteresirani za učešće na seminaru, izvršite prijavu popunjavanjem online prijavnog obrasca najkasnije do 11.02.2020. godine. Nakon izvršene prijave, pravovremeno ćete biti obavješteni o detaljima vezano za uplatu kotizacije za učešće na edukaciji. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201.

Više informacija možete naći u pozivu i programu seminara.

Back To Top
X