kalendar

Nothing from August 11, 2020 to September 11, 2020.

skip to Main Content

40 stipendija Ambasade SAD za poduzetnički program Ivey Business School

40 Stipendija Ambasade SAD Za Poduzetnički Program Ivey Business School

Zahvaljujući podršci Ambasade SAD-a u Sarajevu, četrdeset učesnika iz Bosne i Hercegovine dobit će stipendije Projekt LEADER i Ivey Business School za dvosedmični poduzetnički program MBA tipa. Restart koji organizira ovaj program ohrabruje žene poduzetnice da se prijave na program.

Program se održava u Sarajevu u maju 2020. Budite među njima i osigurajte svoje mjesto na vrijeme. Prijave ćemo ocjenjivati svake sedmice dok sva mjesta nisu popunjena, prijavite se odmah.

Ivey je s Harvardom jedan od dva najznačajnija svjetska proizvođača poslovnih studija u svijetu, a Bloomberg Businessweek imenovan je ovim univerzitetskim MBA međunarodnim programom za 2014. i 2015. godinu.

Četvrti LEADER, desetodnevni edukativni program MBA tipa na kojem sudjeluju vrhunski predavači Ivey Business School iz Kanade, održava se u Bosni i Hercegovini u maju 2020, a do sada je program završilo više od 80 učesnika iz BiH.

Priliku da u BiH učestvuju u edukaciji imaju učesnici odabrani kroz rigorozan selekcijski proces između brojnih aplikanata; bh. poduzetnika, menadžera, vlasnika srednjih i malih preduzeća, mladih profesionalaca, ali i studenata završnih godina sa impozantnim CV-ima i motivacijom koji imaju ideju za svoj biznis.

U okviru deset dana intenzivnih predavanja i radionica, iskusni predavači Ivey Business School iz Kanade pružit će priliku učesnicima da unaprijede vlastite poslovne vještine, savladaju analitičke alate, upoznaju procese odlučivanja, a na samom kraju treninga očekuje se da razviju vlastiti biznis plan i predstave ga potencijalnim investitorima. Simulacije realnih situacija u različitim poslovnim disciplinama kao što su marketing, finansije, ljudski resursi, strateško planiranje, u sesijama jedan na jedan, posebne su prednosti ovog programa.

 

Aplicirajte ovdje.

Ovaj program finansiran je grantom Ambasade SAD u Sarajevo.
Ovdje navedena mišljenja, nalazi i zaključci su mišljenja autora i ne odražavaju nužno ona iz Vlade SAD.

Back To Top
X