kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

“100 najvećih u BiH i regionu”: Pridružite se najuspješnijim privrednicima regiona

Ne propustite priliku da napravite korak prema novim biznis idejama i kontaktima. Dvodnevna konferencija “100 najvećih u BiH i regionu” mjesto je razvijanja novih ideja, povezivanja, osnaživanja mreže kontakata i dobre zabave.

Očekujte da ćete biti inspirisani potpuno drugačijom, do sada neviđenom postavom poslovnih stručnjaka iz kompanija koje poznajete.

U Međugorju, 21. i 22. septembra Vas očekuje:

– All inclusive gala večera i dodjela priznanja rangiranim kompanijama po kategorijama za mala, srednja i velika preduzeća: po prihodu, dobiti i izvozu, najboljima u djelatnosti te priznanja „Regionalni lider”
– Konferencija – “KLUB 100” LEADERS FOR THE FUTURE
– B2B susreti regionalnih privrednika
– Paneli
– Predstava Đurologija i koncert Vanna
– Specijalna publikacija “100 najvećih”

Vi pripadate ovakvom biznis događaju i cijenili bismo da svojim učešćem stanete uz misiju jačanja privrede, promoviranja uspjeha, osnaživanja poslovnih kontakata i jačanja dobrih biznis ideja.

Projekat organizuju Poslovne novine, sa analitičkim partnerom LRC BIS, koje su članice LRC Grupacije, sa suorganizatorom Vanjskotrgovinskom/Spoljnotrgovinskom komorom BiH uz podršku Komorsko investicionog foruma Zapadnog Balkana. Projekt ”100 najvećih u BiH i regionu” prepoznale su i podržavaju kompanije, nadležne institucije, mediji, ali i svi oni kojima je u interesu napredak ekonomije.

Prijavi se: https://100najvecih.ba/kotizacije/

Stojimo Vam na raspolaganju za više informacija,

Kontakt:
marketing@poslovnenovine.ba
+ 387 33 568 811

info@poslovnenovine.ba
+ 387 65 434 679 (Nermana)

 

Izvor:https://komorabih.ba/

Back To Top
X