kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

🎁🎁🎁ZEDA I FEDI TE NAGRAĐUJU🎁🎁🎁 😊REPROMATERIJAL ZA TVOJU KREATIVNOST!

Od samog početka realizacije projekta „Budi kreativan i TI“, ZEDA u saradnji sa Fedijem pronalazi različite načine da nagradi one učesnike koji su dokazali da su tehnike koje su naučili na kreativnim radionicama nastavili samostalno usavršavati.
Nagradnim igrama nastojimo motivisati sve one koji rade da budu još bolji i osvoje repromaterijal kako bi njihovi novi radovi bili još bolji od prethodnih.
I zaista jesu! To nam svakodnevno dokazuju dostavljujući fotogafije radova koje su napravili jednom od tehnika koju su naučili na našim kreativnim radionicama.
Cilj projekta budi „Budi kreativan i Ti!“ je jačanje kompetencija, sticanje novih vještina i ekonomsko osnaživanje.
Ovaj put, pozivamo sve vas koji ste učestvovali na jednoj od naših kreativnih radionica u Trećem ciklusu projekta „Budi kreativan i TI“ da nam pokažete šta ste naučili i da uzmete učešće u ovoj nagradnoj igri.

Šta treba da uradim?
Primijeni jednu od tehnika koju smo te naučili, na predmetu koji želiš, fotografiši najbolje što znaš (dodaj detalje-ne zaboravi koliko je fotografija važna pa vodi računa da baš tvoja bude posebna). Možete dodati šljokice, školjkice, kamenčiće, perlice, svijeće, cvijeće, lišće, šišarke, kestene, bilo šta što će tvoj predmet učiniti još posebnijim.

Šta ZEDA i Fedi poklanjaju?
Repromaterijal za još kreativnosti da bismo te motivisali da vježbaš i budeš još bolji!

Koliko imam vremena?
Nagradna igra traje do 15. decembra 2020. godine

Vremena je dovoljno da nam pokažete šta smo vas naučili i koliko ste napredovali!
Ne zaboravite, u FEDI d.o.o. ćete pronaći sve što vam je potrebno iz hobby i art programa.

#napravi
#ukrasi
#fotografiši
#pošalji
#osvoji

Budi kreativan i TI!

Back To Top
X