kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Program podrške digitalnoj transformaciji za mikro, mala i srednja preduzeća 2024

Objavljen je Javni poziv za “Program podrške digitalnoj transformaciji za mikro, mala i srednja preduzeća 2024”, pozivamo sve zainteresovane da apliciraju na isti do 25.01.2024. godine ukoliko žele da uz pomoć certifikovalnih konsultanata za digitalnu transformaciju (ISO 17024) unaprijede poslovanje kompanije uvođenjem savremenih digitalnih alata.
Pravo učešća imaju sve kompanije koje imaju između 5 i 249 (ili manje u skladu sa sektorom) zaposlenih, a ispunjavaju i ostale uslove detaljno objašnjene u priručniku koji se nalazi u prilogu ovog maila.

Učesnici u konsultantskom programu dobijaju izuzetne pogodnosti kao što su:

  • Besplatna izrada Ekspertske analize od strane iskusnih i certifikovanih konsultanata, koja je prikaz trenutnog stanja kompanije, kao i domena u poslovanju koje bi trebalo unaprijediti;
  • Rad na detaljnoj strategiji razvoja kompanije u ključnim domenima kroz digitalnu transformaciju;
  • Bespovratna subvencija Centra za digitalnu transformaciju do 5.000 KM kojom se, zapravo, izjednačava iznos koji je sama kompanija spremna da investira u svoju digitalnu transformaciju, na primjer, kupovinom adekvatnog softvera ili hardvera;
  • Nadzor samog procesa implementacije rješenja – nakon što je strategija usaglašena i dogovorena između kompanije i konsultanta – od strane iskusnih konsultanta.

Na program se možete prijaviti popunjavanjem testa Digitalne konkurentnosti slanjem Rješenja o registraciji i Liste osiguranih lica poduzeća za obveznike izdane od nadležne institucije (vadi se u poreznoj upravi ) na email info@verlabinstitute.com.

Priručnik – link

Pridružite nam se u našim naporima da izgradimo digitalno naprijednije i inkluzivnije okruženje. Pošaljite svoju prijavu danas i budite dijelom digitalne revolucije!

Back To Top
X