kalendar

April 18, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Pisanje i izrada projektnih prijedloga" - Udruženje poslodavaca Zenica

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

Održan trening iz digitalnog marketinga za 30 žena poduzetnica sa područja Grada Zenice – projekat EGG2

U okviru projekta “Podizanje konkurentnosti poduzetnica unutar poslovnog inkubatora u Zenici kroz izgradnju kapaciteta i umrežavanje” u proteklim danima, u Zeničkoj razvojnoj agenciji ZEDA je održan trening iz digitalnog marketinga za 30 žena poduzetnica sa područja Grada Zenice.
Projekat se provodi uz poticajna grant sredstva dodijeljena od strane Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta i projekta EGG2, kojeg finansira Vlada Kraljevine Norveške, a implementira UNDPBiH.

Kroz projekat “Boljom upravom do bržeg ekonomskog rasta” donatori su pružili podršku Agenciji ZEDA, kao pružatelju usluge poslovne podrške, kako bi se uspostavile nove te osnažile postojeće linije poslovne podrške usmjerene ka malim i srednjim poduzećima. Poseban fokus je na start-up kompanijama i mladim poduzetnicama te se i na ovaj način kreiraju nove i unapređuju postojeće linije poslovne podrške.
Edukacija je bila veoma korisna za poduzetnice, koje su, osim novih znanja, stekle i dragocjena poznanstva te uspostavile međusobnu saradnju na poslovnom nivou.

 

Back To Top
X