kalendar

April 18, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Pisanje i izrada projektnih prijedloga" - Udruženje poslodavaca Zenica

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

Uskoro 8. Gospodarski forum općine Žepče

Razvojna agencija Žepče organizator je 8. Gospodarskog foruma općine Žepče koji u fokusu ima inovativnost u drvoprerađivačkom sektoru u Bosni i Hercegovini, kroz zajednički slogan „WOOD IS GOOD“, a održat će se 15. oktobra 2021. god u općini Žepče.

Partneri 8. Gospodarskog foruma općine Žepče su: Grad Široki Brijeg, Vanjskotrgovinska komora BiH, Ustanova za stručno obrazovanje odraslih WMT-a Banja Luka, Centar kompetencija d.o.o. za istraživanje i razvoj Vinkovci.

Medijski partneri su: Federalna TV, Radiotelevizija Herceg-Bosne, Portal Klix  i Radio Žepče.

Pokrovitelj 8. Gospodarskog foruma je općina Žepče.

Na 8. Gospodarskog forumu općine Žepče govorit će se o temama: „Tradicionalne industrije i digitalno doba-primjer drvoprerade“ i  „Što nam nosi umrežavanje u sektoru drvoprerade?“.

Cilj tematskog dijela je istaći nove inovativne proizvode iz sektora drvoprerade, prezentirati uspješne priče bh. poduzetnika i predstaviti digitalizaciju kao razvojnu šansu za drvni sektor u Bosni i Hercegovini.

Predstavit će se kompanije „Aurora plus“ d.o.o. Teslić sa konceptom „Strong as wood“ fitnes opreme na bazi drveta, i Vedran Miletić „Barrell Land“ kao  inovativni turistički koncept na Blidinju, kompanija „Prlić“ d.o.o. Žepče i  „Šiška“ d.o.o. Štitar iz Republike Hrvatske.

Prezentaciju rada u području istraživanja i inovacija u sektoru drvoprerade imat će Ustanova za stručno obrazovanje odraslih iz Banja Luke i Razvojna agencija Gradiška koja je osnovala Centar za istraživanje i razvoj drvo-prerađivačke industrije grada Gradiške.

O umrežavanju kao šansi za brže rješavanje prepreka u poslovanju govorit će predstavnici Europske mreže regija za održivo korištenje šumske sirovine ROSEWOOD 4.0., Vanjskotrgovinska komora BiH – Asocijacija drvne industrije i šumarstva, Drvni klaster Hercegovina, Unija poslodavaca Crne Gore, i Federalno ministarstvo obrta, razvoja i poduzetništva.

U sklopu 8. Gospodarskog foruma Općine Žepče organizirati će se poslovni susreti drvoprerađivača iz BiH, Hrvatske i Crne Gore.

Više informacija na linku: https://razepce.com/uskoro-8-gospodarski-forum-opcine-zepce/?fbclid=IwAR1T7pPTd4_bAen5lKhSsEd4WPv9xw1BpYID34QXYMFwB-zlys62ia_V2-4

Back To Top
X