kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Sve je spremno za nastup na sajmu ANUGA (FINE FOOD) u Kelnu

Vanjskotrgovinska / Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine najavljuje izlaganje kompanija iz Bosne i Hercegovine na ANUGA (FINE FOOD), koje će se održati u Kelnu – Njemačka, u periodu od 09.10.2021. – 13.10.2021.godine.

Spomenutom prilikom, bit će ponuđeni različiti proizvodi / usluge prijavljenih kompanija – izlagača na ANUGA (FINE FOOD), a od kojih izdvajamo nekolicinu koje ćete tokom održavanja manifestacije u Kelnu imati priliku degustirati na štandu. Ponuda proizvoda izlagača iz Bosne i Hercegovine na ANUGA (FINE FOOD) ove godine je slijedeća: začinsko bilje i začini, gotove juhe, kečap, preljevi, žitarice, poslastičarski proizvodi, čaj, kafa, keksi i mnogi drugi.
Zajedno sa Vanjskotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine, kao organizatorom ovog izlaganja, kompanije će svoju ponudu predstaviti na štandu u hali 1.1.

Pažnju posjetilaca iz cijelog svijeta na ANUGA (FINE FOOD), ove godine, imat će priliku privući slijedeće domaće kompanije:
1. MLADEGS PAK d.o.o – Prnjavor (www.mladegspak.com);
2. ANĐELIĆ d.o.o – Trebinje (www.andjelic.ba);
3. AS HOLDING – Jelah (www.asholding.ba);
4. KOLMIX d.o.o – Velika Kladusa (www.kolmix.ba).

Gore spomenuti, jedni su od vodećih privrednih subjekata u svojim proizvodnim kategorijama, kao i na polju trgovine, distribucije, izvoza i razvoja djelatnosti kojom se bave već duži niz godina. S tim u vezi, već su postali priznati i prepoznatljivi partneri kako domaćih, tako i međunarodnih klijenata u cijelom svijetu.

Vanjskotrgovinska / Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine nada se dobroj prezentaciji ponude kompanija iz Bosne i Hercegovine na ANUGA – i, te istodobno poziva i sve vas koji planirate posjetiti ovaj događaj ili izlagati na istom da dođete na štand izlagača iz Bosne i Hercegovine i sami se uvjerite u mogućnosti suradnje s partnerima iz zemlje, ali i cijelog svijeta.
Sigurni smo da ćete tokom održavanja ANUGA – e u Kelnu, u najavljenom terminu, imati priliku prepoznati veliki broj noviteta u oblasti proizvodnje hrane, te srodnih i pratećih djelatnosti.
Štoviše, iskreno se nadamo da će bh. izlagači u Kelnu uspostaviti veliki broj kontakata sa novim partnerima, te sa jednim brojem njih ostvariti i dobru poslovnu suradnju, ali i obnoviti već postojeće veze sa i nastaviti daljnju suradnju.

Uvijek nam je zadovoljstvo najaviti vam događaje na promociji bosanskohercegovačke privrede u inozemstvu, ali i predstaviti vam ponudu VTK / STK BIH i u ostalim segmentima njenog rada.
Stoga, dobrodošli na ovaj, ali i na sve naredne aktivnosti i događaje u organizaciji Vanjskotrgovinske / Spoljnotrgovinske komore Bosne i Hercegovine!

 

Izvor: https://komorabih.ba/sve-je-spremno-za-nastup-na-sajmu-anuga-fine-food-u-kelnu/

Back To Top
X