kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

START UP STUDIO – Trebaš novac i podršku za digitalizaciju poslovnih procesa?

Obezbijedit ćemo ti kapital do 40.000 KM i vrhunski tim za uspješnu digitalnu transformaciju.  

Kome je poziv namijenjen?
 
Firmama i obrtima svjesnim potrebe za modernizacijom poslovanja, a kojima nedostaje novac, iskustvo ili tehnološko znanje da odaberu pravi smjer razvoja.
 
Kakvu podršku mogu dobiti?
 
Ulaganje do 40.000 KM, mentorsku i konsultantsku podršku internih i eksternih stručnjakinja i saradnika iz različitih oblasti poslovanja. Radimo s tobom na razvoju kanala prodaje i marketinga te pružamo administrativno-pravnu i podršku u knjigovodstvu. Kao partner dijelimo s tobom rizike poslovanja i promjena na tržištu.
 
Kakvi su uslovi?
 
Ne dajemo grant – ovo je zajedničko ulaganje, gdje za uloženi novac postajemo manjinski partner u firmi. Udjele dogovaramo, a najvažniji uslov je da dokažeš da je firma društveno-odgovorna, da može biti samoodrživa i da je registrovana ili će se registrovati u formi d.o.o. Podržavamo sve djelatnosti osim onih koje na bilo koji način štete društvu.
 
Koja je svrha digitalizacije poslovanja?
 
Poboljšavaš pristupačnost i vidljivost, dolaziš do većeg broja klijenata, povećavaš učinkovitost, smanjuješ operativne troškove, bolje upravljaš podacima i donosiš brže kvalitetnije odluke. Postoji manja mogućnost ljudske pogreške i ne moraš doći u kancelariju da vidiš neki dokument. Štediš prostor, vrijeme i novac, a uz to više zarađuješ.

 

Prijavi se do 15.09.2021.

 

https://startupstudio.ba/

Back To Top
X