kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Škola vanjskotrgovinskog poslovanja/OTVORENE PRIJAVE

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizuje novi, treći po redu ciklus „Škole vanjskotrgovinskog poslovanja“, koji će biti realizovan u prostorijama VTK BiH u Sarajevu, u periodu od oktobra 2021. do februara 2022. godine. VTK BiH je do sada uspješno realizovala dva ciklusa škole, u periodu od 2018. do 2021. godine, s ciljem podizanja stručnih kompetencija i unaprijeđenja konkurentnosti kompanija koje se već bave ili se u budućnosti žele baviti izvozom i vanjskotrgovinskim poslovanjem.

Nastavnim planom i programom predviđena je realizacija nastave kroz 49 školskih sati ili ukupno 10 (deset) dana edukacije, a prema dinamici koja predviđa 2 (dva) dana edukacije mjesečno. Za pripremu i realizaciju nastave, VTK BiH je angažovala 18 predavača, predstavnika akademske zajednice, institucija i stručnjaka iz realnog sektora.

Više informacija o nastavnom planu i programu škole, predavačima, dinamici i načinu realizacije nastave, uslovima i načinu prijave učešća, te cijeni kotizacije za učešće u školi, možete pronaći u dokumentima u nastavku:

 Zainteresovani polaznici prijavu mogu izvršiti popunjavanjem online prijavnog obrasca.

Krajnji rok za podnošenje prijava je ponedjeljak, 11.10.2021. godine do 12:00 sati.

Back To Top
X