kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Seminar/webinar Eurokodovi i njihova praktična primjena u javnim radovima u Bosni i Hercegovini, 14.10.2021.

U sklopu realizacije ČRA-ÚNMZ-ISBIH projekta „Jačanje kapaciteta nacionalne infrastrukture kvaliteta za standardizaciju i ocjenu građevinskih proizvoda u Bosni i Hercegovini“, Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u saradnji sa Institutom za standardizaciju Bosne i Hercegovine (ISBIH), Češkim uredom za standarde, mjeriteljstvo i ispitivanje (ÚNMZ) i Privrednom/Gospodarskom Komorom FBiH organizuje seminar „Eurokodovi i njihova praktična primjena u javnim radovima u Bosni i Hercegovini“, koji će se održati 14.10.2021. godine sa početkom u 10:00 u prostorijama Komore, Branislava Đurđeva 10, Sarajevo. Seminar će se moći pratiti i putem videokonferencijske veze (Zoom). Radi spriječavanja širenja bolesti COVID-19 broj učesnika uživo je ograničen.

Seminar odnosno webinar je namijenjen nadležnim institucijama u BiH koje donose pravilnike i zakone iz oblasti građevinarstva, projektantima građevinskih konstrukcija sa svim njihovim pripadajućim fazama, izvođačima građevinskih konstrukcija, strukovnim udruženjima za oblast građevinarstva, inženjerskim komorama, kao i svim drugim zainteresovanim stranama.

Učešće  je besplatno, a više informacija o događaju možete pronaći u pozivu i programu u prilogu.

Pozivamo zainteresovane da svoje učešće potvrde  ispunjavanjem online prijavnog obrasca najkasnije 12.10.2021. godine do 16:00. Prilikom popunjavanja prijavnog obrasca pored imena i prezimena potrebno je navesti „seminar“ ili „webinar“ u ovisnosti da li se predmetni događaj želi pohađati uživo ili online. Neposredno prije početka edukacije, pristupni link za učešće na webinaru će biti dostavljen svim učesnicima prijavljenim za online praćenje događaja.

Dodatne informacije možete dobiti putem telefona broj: 033 566 201.

Poziv

 

Izvor: https://komorabih.ba/seminar-webinar-eurokodovi-i-njihova-prakticna-primjena-u-javnim-radovima-u-bosni-i-hercegovini-14-10-2021/

Back To Top
X