kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

RODITELJI, DJECO, PAŽNJA, PAŽNJA! UČESTVUJTE NA DOGAĐAJU „I JA ČUVAM PLANETU!“NA KOJEM ĆETE MNOGO NAUČITI O ENERGETSKOJ EFIKASNOSTI, LUDO SE ZABAVITI I OSVOJITI BROJNE NAGRADE 😉

Kao što je to bila praksa i do sada, i ove godine Grad Zenica i  Agencija ZEDA organizuju energetski događaj „I ja čuvam Planetu!“ koji ima za cilj podizanje svijesti o važnosti očuvanja životne sredine i obnovljivih izvora energije građanima Zenice s akcentom na djecu vrtićkog i školskog uzrasta.

Pozitivne navike treba usvajati i njegovati od djetinjstva pa su Grad Zenica i  Agencija ZEDA za mališane pripremili bogat program tokom kojeg će učiti i zabavljati se istovremeno.

Uz pomoć tima iz Tropika,  zabava će biti nezaboravna, a naučićete mnogo toga što ćete moći podijeliti sa drugarima koji taj dan ne budu mogli biti dio naše energetske priče.

Maskote (još nećemo otkriti koje) bit će tu da učesnicima pomognu naučiti kako štedjeti energiju, a klaun koji pravi balone, „tetoviranje“, kolo znanja, kreativne radionice, predstava na temu energetske efikasnosti samo su dio onoga što možete očekivati.

Također, za one najbrže i najspretnije, tu će biti BK „Rotacija – SPIN“ koji će učesnicima omogućiti takmičenje i vožnju biciklom virtuelnom stazom.

A imaju li nagrade za pobjednike?

Tek sada ćete se oduševiti!!!

Imate li biciklo jer mi poklanjamo 2 (1 za najbržeg dječaka i 1 za  najbržu djevojčicu) 😊

Super, zar ne?!

Ono što obećavamo jeste da ćete mnogo toga naučiti i da ćete se odlično zabaviti. Znamo da ćete primijeniti sve ono što naučiti i već smo ponosni na vas.

 

Kada će se održati „I ja čuvam Planetu“ ?

  1. novembra 2021. godine

 

U koliko počinje i do koliko traje?

Od 18:00 – 20:00 sati

 

A gdje da dođem?

Shopping centar Džananović Zenica

 

Ko može doći?

Sva djeca koja žele nešto naučiti, zabaviti se i osvojiti vrijedne nagrade. Roditelji, odgajatelji, učitelji/ce, nastavnici/ce, svi građani koji žele saznati informaciju više, uživati u dječijoj graji i osmijesima 😊Svi ste dobrodošli i radujemo se vašem dolasku!

A nagrade?

Dobru djecu koja čuvaju Planetu, treba nagraditi pa smo u saradnji sa Fedi d.o.o. i CNCart obezbijedili brojne nagrade!

Ako već niste, javite drugarima, obavijestite komšije, rodbinu i prijatelje.

Vidimo se i ne zaboravite u međuvremnu čuvati Planetu i pohvaliti nam dobrim navikama kada se vidimo!

Za više informacija kontaktirajte:

📞Ajna Dedić, 032 449 -412 ili ajna@zeda.ba

📞Sanel Ibrić 032 445 – 630 ili sanel@zeda.ba

 

Back To Top
X