kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

PRIJAVE ZA EDUKACIJU U OKVIRU PROJEKTA “Unapređenje konkurentnosti žena poduzetnica u Zenici kroz edukacije i umrežavanje”

Agencija ZEDA u okviru implementacije projekta “Unapređenje konkurentnosti žena poduzetnica u Zenici kroz edukacije i umrežavanje”, u narednom periodu će organizovati edukaciju koja će u fokusu imati unapređenje poslovanja privrednih subjekata kroz korištenje digitalnih alata. Navedeno se provodi u okviru projekta “Boljom upravom do bržeg ekonomskog rasta” (EGG2 kojeg uz podršku Vlade Kraljevine Norveške provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u Bosni i Hercegovini ( BiH), zajedno sa Federalnim ministarstvom razvoja, poduzetništva i obrta (FMRPO).

Tačna tema edukacije će biti dogovorena sa zainteresovanim učesnicama na sastanku koji će se održati u narednom periodu, a o terminu istog će sve prijavljene osobe biti blagovremeno obaviještene.

Prijaviti se mogu već postojeći privredni subjekti u vlasništvu žena i žene koje su započele proces registracije privrednog subjekta.

Učešće na edukaciji će biti besplatno. Svoju zainteresovanost možete izraziti putem sljedećeg linka, najkasnije do 02.02.2024. godine:

Sve dodatne informacije možete dobiti putem mail adrese: velida@zeda.ba ili kontakt telefona: 032/445-833.

Pozivamo sve poduzetnice iz Zenice, koje su zainteresovane za učešće u ovom Projektu, da se prijave. Pored edukacije, dodatni benefit ovakvih događaja je umrežavanje sa ostalim poduzetnicama iz Zenice, te mogućnost dogovaranja međusobne saradnje.

Back To Top
X