kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

POZIV ZENIČKIM PRIVREDNICIMA

Grad Zenica ima čast pozvati Vas na predstavljanje projekta „Podrška zapošljavanju u metaloprerađivačkoj industriji u gradu Zenici u saradnji sa privrednim subjektima iz dijaspore“. Na ovom događaju, učesnicima će biti prezentovan projekat Dijaspora za razvoj, koji je projekat Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH i Vlade Švicarske, u partnerstvu sa UNDP BiH i IOM BiH.

Na ovom događaju, učesnicima će također biti prezentovan projekat Dijaspora za razvoj, koji je projekat Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH i Vlade Švicarske, u partnerstvu sa UNDP BiH i IOM BiH.

U sklopu projekta Dijaspora za razvoj, Grad Zenica realizuje projekat „Podrška zapošljavanju u metaloprerađivačkoj industriji u Gradu Zenici u saradnji sa privrednim subjektima iz dijaspore i kompanijom FB Mont iz Slovenije te Fuel Boss d.o.o. Zenica.

Drugi dio događaja planiran je za “Pitajte Gradonačelnika” u kojem će privrednicima biti pružena prilika da daju svoje komentare i prijedloge za unapjeđenje poduzetničkog ambijenta u Zenici. Ovaj dio zamišljen je kao neformalno druženje Gradonačelnika i privrednika te prilika da se zajednički ustanovi aktuelna problematika privrednika i prepreke s kojima se susreću te da 2019. godina bude još uspješnija.

Datum: 19. decembra 2018. godine
Mjesto: HOTEL ZENICA, ZENICA
Vrijeme: od 11:00 do 13:00 h

Svi zainteresovani za učešće na sastanku, svoje prisustvo OBAVEZNO trebaju prijaviti najkasnije do 14. decembra 2018. godine.

Kontakt osoba u Gradu Zenici je Maša Škrbić; e-mail: masa.skrbic@zenica.ba ili putem telefona 032-447-693.

 

Poziv preuzmite klikom OVDJE.
Agendu preuzmite klikom OVDJE.

Back To Top
X