kalendar

Nothing from August 11, 2020 to September 11, 2020.

skip to Main Content

POZIV ZENIČKIM PRIVREDNICIMA

POZIV ZENIČKIM PRIVREDNICIMA

Grad Zenica ima čast pozvati Vas na predstavljanje projekta „Podrška zapošljavanju u metaloprerađivačkoj industriji u gradu Zenici u saradnji sa privrednim subjektima iz dijaspore“. Na ovom događaju, učesnicima će biti prezentovan projekat Dijaspora za razvoj, koji je projekat Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH i Vlade Švicarske, u partnerstvu sa UNDP BiH i IOM BiH.

Na ovom događaju, učesnicima će također biti prezentovan projekat Dijaspora za razvoj, koji je projekat Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH i Vlade Švicarske, u partnerstvu sa UNDP BiH i IOM BiH.

U sklopu projekta Dijaspora za razvoj, Grad Zenica realizuje projekat „Podrška zapošljavanju u metaloprerađivačkoj industriji u Gradu Zenici u saradnji sa privrednim subjektima iz dijaspore i kompanijom FB Mont iz Slovenije te Fuel Boss d.o.o. Zenica.

Drugi dio događaja planiran je za “Pitajte Gradonačelnika” u kojem će privrednicima biti pružena prilika da daju svoje komentare i prijedloge za unapjeđenje poduzetničkog ambijenta u Zenici. Ovaj dio zamišljen je kao neformalno druženje Gradonačelnika i privrednika te prilika da se zajednički ustanovi aktuelna problematika privrednika i prepreke s kojima se susreću te da 2019. godina bude još uspješnija.

Datum: 19. decembra 2018. godine
Mjesto: HOTEL ZENICA, ZENICA
Vrijeme: od 11:00 do 13:00 h

Svi zainteresovani za učešće na sastanku, svoje prisustvo OBAVEZNO trebaju prijaviti najkasnije do 14. decembra 2018. godine.

Kontakt osoba u Gradu Zenici je Maša Škrbić; e-mail: masa.skrbic@zenica.ba ili putem telefona 032-447-693.

 

Poziv preuzmite klikom OVDJE.
Agendu preuzmite klikom OVDJE.

Back To Top
X