kalendar

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

Poziv za učešće na online međunarodne poslovne susrete bh.preduzeća – Match4Industry 2021

ABİGEM Istočna Marmara i Trgovinsko-industrijska komora Kodžaeli u saradnji sa Evropskom preduzetničkom mrežom i brojnim međunarodnim organizacijama za podršku biznisu iz Evrope i šire, pozivaju bosanskohercegovačka preduzeća da učestvuju na međunarodnim poslovnim susretima: “Match4Industry 2021”, koji će se održati online 08. i 09.12.2021.godine.

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine je koorganizator navedenog događaja, putem kojeg Vam se pruža prilika da ostvarite poslovne kontakte i sporazume unutar različitih sektora. Organizovanje ovih poslovnih susreta implementira se kao dio aktivnosti Evropske preduzetničke mreže (EEN), najveće svjetske mreže za podršku malim i srednjim preduzećima u njihovoj internacionalizaciji.

Sve što vam je potrebno da prisustvujete online susretima je računar ili mobilni uređaj (s funkcionalnom kamerom i mikrofonom) – i spremni ste!

Sektori/područja interesa su:

-Automobilska oprema;
-Metali i mašine/uređaji;
-Plastika i guma
-Hemijska industrija (automobilske boje, premazi i zaštita);
-Građevinarstvo i građevinski materijali;
-Energija;
-Okoliš;
-Elektrika i elektronika;
-Informaciono-komunikacione tehnologije;

Učešće na online poslovnim susretima je besplatno.

Ukoliko ste zainteresovani, molimo da se registrujete do 06. decembra 2021. godine, putem sljedeće web stranice: https://match4industry-2021.b2match.io/

Dodatne informacije možete pronaći u prilogu ili na mail mersiha.selmanovic@komorabih.ba

 

Izvor: komorabih.ba

Back To Top
X