kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv za posjetu međunarodnim sajmovima u Turskoj u novembru (Bursa) i decembru (Istanbul) 2021 godine

Kompanija ADONIS Group, oficijelni predstavnik jednog od najvećih organizatora sajmova u Turskoj -„TUYAP Fair“ iz Istanbula, u saradnji sa Vanjskotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine, organizira krajem novembra i početkom decembra poslovnu posjetu grupi međunarodnih sajmova u Bursi i Istanbulu.

BURSA
Sajmovi koji se održavaju u Bursi pod zajedničkim nazivom “BUMA TECH” su: Sajam automatizacije “AUTOMATION FAIR”, Internacionalni sajam za obradu metala “BURSA METAL PROCESSING TECHNOLOGIES FAIR” i sajam za obradu lima “BURSA SHEET METAL PROCESSING TECHNOLOGIES FAIR”.

Navedeni sajmovi će se održati u Tuyap sajmskom i kongresnom centru u Bursi, u periodu od 24. – 27. 11. 2021. godine.

Na sajmovima u Bursi posjetioci će moći da vide:
– mašine za obradu i rezanje metala, sisteme za automatizaciju, kontrolu i mjerenje kvaliteta,
– hidraulične i pneumatske sisteme, alate i opremu za zavarivanje, busilice, a također i
– sisteme za proizvodnju električne energije, rasvjetu, opremu za elektronsko ispitivanje i sl.

Organizator Sajma posjetiocima iz Bosne i Hercegovine za navedeni period pokriva slijedeće troškove: smještaj sa doručkom za dvije noći u hotelu sa 4 ili 5 zvjezdica, ulazak na sajam i transfer od aerodroma u Istanbulu do hotela u Bursi.
(napomena: maksimalno do dva predstavnika iz jedne kompanije – nije dozvoljena poseta djece i osoba koje nisu zaposlene u kompaniji).

Firma « Adonis GROUP », u saradnji sa organizatorom sajma « TUYAP FAIRS », poziva poslovne predstavnike BH kompanija da posjete ove sajmove u periodu od 23.11. – 25. 11. 2021 godine.

Kompanije iz Bosne i Hercegovine zainteresirane za posjetu ovim sajmovima u Bursi treba da popunjenu prijavu učešća dostave firmi Adonis GROUP najkasnije do 08.11.2021. godine na e-mail: adonis@adonis.com.mk.

Prilog:
Bursa_Poziv za sajam Metala
Prijavni list Metal-Bursa

ISTANBUL

U Istanbulu se od 01. – 04. decembra 2021.godine održava 30. međunarodni Sajam plastike „PLAST EURASIA ISTANBUL 2021“. Navedeni sajam će se održati u Tuyap sajmskom i kongresnom centru u Istanbulu, u deset hala u periodu od 01.12. – 04. 12. 2021. godine.

Na ovom sajmu plastike posjetioci će moći da vide:
– mašine za proizvodnju i brizganje plastike, plastičnih profila, plastične folije, plastične profile, granulatore, mašine za flekso štampu;
– kontrolnu opremu, otpornike, senzore, indikatore, ispitnu opremu za plastiku, elektronske vage, statičku opremu;
– hemikalije i sirovine za plastiku, boje, PVC additive, hemikalije i dodaci za gumu, proizvodnju inzenjering polimera, PVC jedinjenja, štamparske boje, polipropilen, polietilen, polyolefin, pigmenete, rastvarače;
– mašine za lim i za livenje metala, cijevi za klimatizaciju;
– hidraulični cilindri, pumpe, vazdušni kompresori, kalupi za plastiku i sve vrste kalupa
– tehnologiju za reciklažu plastike, mašine za drobljenje plastike, mašine za aglomeraciju, mašine za rezanje granula, sisteme za filtriranje plastike;
– hidrauliku i pneumatiku, hidraulične cilindre, pumpe, vazdušne kompresore, kalupe za plastiku, mašine za reciklažu, mašine za rezanje plastike, stacionarne sisteme, softvere, miksere, kodiranje i brendiranje,.. i još puno toga

Organizator Sajma posjetiocima iz Bosne i Hercegovine za navedeni period pokriva slijedeće troškove: smeštaj sa doručkom za dvije noći u hotelu u Istanbulu sa 4 ili 5 zvezdica, ulazak na sajam i transfer od hotela do sajma.
(napomena: maksimalno do dva predstavnika iz jedne kompanije – nije dozvoljena poseta djece i osoba koje nisu zaposlene u kompaniji).

Firma „Adonis GROUP“, u saradnji sa organizatorom sajma „TUYAP FAIRS“, poziva poslovne predstavnike BH kompanija da posjete ovaj sajam u periodu od 30.11. – 02. 12. 2021 godine.

Kompanije iz Bosne i Hercegovine zainteresirane za posjetu sajmu u Istanbulu, treba je da popunjenu prijavu učešća dostave firmi Adonis GROUP najkasnije do 17.11.2021. godine na e-mail: adonis@adonis.com.mk.

Napominjemo da posjetioci pokrivaju samo svoje putne troškove (prevoz do Turske i nazad), te da po želji posjetioca, firma Adonis može izvršiti i rezervaciju avio karata.

Po prijemu prijava, kompanije će biti kontaktirane od strane organizatora radi dogovora oko detalja učešća u gore navedenoj posjeti.

Za sve dodatne informacije i pojašnjenja možete se obratiti direktno firmi Adonis
kontakt osoba: Lidija Popzlatanova, tel: +389 2 322 04 69)
e-mail: adonis@adonis.com.mk ,

Prilog:
Istanbul- Poziv za sajam Plastike
Prijavni list Plastika-Istanbul

Više podataka o sajmovima pogledajte na slijedećim stranicama:

“BUMA TECH – Bursa Machine Technologies Fair” – https://www.bursamakinefuari.com/en/

„PLAST EURASIA ISTANBUL 2021“ – https://plasteurasia.com/en/

 

Izvor: https://komorabih.ba/

Back To Top
X