kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

POZIV ZA DJECU – UČESTVUJTE NA ENERGETSKOM DOGAĐAJU „I JA ČUVAM PLANETU“

DJECO, ŽELITE LI UČITI ZABAVLJAJUĆI SE? A ŽELITE LI OSVOJITI BROJNE NAGRADE?

ŠIROM OTVORITE OČI, JER OVO JE PRILIKA ZA UČENJE, TAKMIČENJE I NAGRADE!

 

Grad Zenica i  Agencija ZEDA organizuju energetski događaj „I ja čuvam Planetu!“ koji ima za cilj podizanje svijesti o važnosti očuvanja životne sredine i obnovljivih izvora energije građanima Zenice s akcentom na djecu vrtićkog i školskog uzrasta.

Pozitivne navike treba usvajati i njegovati od djetinjstva pa su Grad Zenica i  Agencija ZEDA za mališane pripremili bogat program tokom kojeg će učiti i zabavljati se istovremeno.

Naučićete mnogo toga o očuvanju Planete i pozitivnim stvarima koje trebate primjenjivati ali će ovo biti prilika i da osvojite brojne nagrade.

Također, za one najbrže i najspretnije, tu će biti BK „Rotacija – SPIN“ koji će učesnicima omogućiti takmičenje i vožnju biciklom virtuelnom stazom.

Najbrži od svih će osvojiti biciklo (jedno za dječaka, jedno za djevojčicu).

Da biste učestvovali, važno je da se PRIJAVITE tetama za pultom 🙂. Prijave će trajati od 18:00 do 18:30  (19. novembra 2021. godine u Shopping centru Džananović Zenica) kada ćemo iz bubnja izvući one najsretnije koji će dobiti priliku za učešće.

 

Ko može doći?

Sva djeca koja žele nešto naučiti, zabaviti se i osvojiti vrijedne nagrade. Roditelji, odgajatelji, učitelji/ce, nastavnici/ce, svi građani koji žele saznati informaciju više, uživati u dječijoj graji i osmijesima 😊Svi ste dobrodošli i radujemo se vašem dolasku!

Ako već niste, javite drugarima, obavijestite komšije, rodbinu i prijatelje.

Ne zaboravite, 19. novembra 2021. godine, Shopping centar Džananović Zenica u vremenu od 18:00 do 20:00 sati.

Vidimo se i ne zaboravite u međuvremnu čuvati Planetu i pohvaliti nam dobrim navikama kada se vidimo!

 

 

 

Back To Top
X