kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv privrednicima na međunarodne poslovne b2b sastanke Namještaj & Drvo

Događaj će se održati 7. marta 2024. u 10:00 h a individualni poslovni b2b sastanci će se organizirati u Ljubljani – Izložbeni i kongresni centar, Dunajska 18, 1000 Ljubljana, Slovenija, i online uz podršku InEvent platforme za povezivanje.

Ako ste građevinska kompanija ili kompaniija namještaja, developer nekretnina, arhitekta, dizajner interijera, agent, trgovac na malo ili veletrgovac, udruženje ili klaster, dobrodošli ste da se registrujete OVDJE i dodate profil Vaše kompanije na InEvent platformu do 5.marta 2024. Učešće je besplatno.

B2b sastanci će biti unapred dogovoreni i dostupni samo registrovanim učesnicima na InEvent platformi, u trajanju od po 15 minuta.

Jezik sastanaka će biti engleski ili bilo koji drugi jezik dogovoren od strane učesnika 1×1 sastanka. Osnovni vodič za korištenje platforme možete pronaći OVDJE.

Pored b2b povezivanja, za sve učesnike koji će prisustvovati događaju na licu mjesta u Ljubljani, 6. i 7. marta 2024. bit će organizovan individualni program posjeta slovenačkim kompanijama za drvo i namještaj ili referentnim primjerima drvne izgranje te Ambient and Home plus Fair – u .

Za razmjenu informacija možete koristiti LinkedIn događaj OVDJE ili objavu na webstranici Wood Industry Cluster OVDJE.

Za sve dodatne informacije pišite nam OVDJE.

Back To Top
X