kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Poziv na webinar „Unaprjeđenje efikasnosti poslovanja primjenom Lean menadžment principa“

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine Vas poziva na webinar „Unaprjeđenje efikasnosti poslovanja primjenom Lean menadžment principa“, koji se planira održati 07.10.2021. godine putem Zoom online platforme.

Lean menadžment se, kao menadžment koncept, prvi put koristi u fabrici automobila Toyota, a vrlo brzo se prihvata i u drugim granama privrede i postaje svjetski priznat koncept za postizanje poslovne izvrsnosti. U pitanju je poslovni pristup koji obuhvata upravljanje i unaprjeđenje cijelog lanca proizvodnje ili pružanja usluga, od narudžbe pa do isporuke proizvoda ili usluge krajnjem kupcu, te je primjenjiv u svim granama privrede odnosno u proizvodnim preduzećima, uslužnim djelatnostima, finansijskim institucijama, zdravstvenim ustanovama, školstvu, javnoj upravi, u velikim i malim preduzećima i sl.

Kotizacija za učešće na webinaru iznosi 150,00 KM+PDV. Za 2 i 3 polaznika iz iste organizacije odobrava se popust od 10%, a za 4 i više polaznika iz iste organizacije odobren je popust od 15%. U cijenu su uključena stručna predavanja, prezentacije sa webinara i certifikat o učešću na webinaru. Više informacija o webinaru možete pronaći u pozivu.

Molimo Vas da, ukoliko ste zainteresirani za učešće na webinaru, izvršite prijavu popunjavanjem online prijavnog obrasca najkasnije do 01.10.2021. godine do 16:00. Nakon izvršene prijave, neophodne informacije za uplatu kotizacije će biti dostavljene svim prijavljenim učesnicima. Neposredno prije početka edukacije učesnici će dobiti link za pristup webinaru. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201 i 033/566-200.

 

Izvor: https://komorabih.ba/

 

Back To Top
X